Türkiye futbol federasyonu ve Türkiye futbol antrenörleri derneği tarafından zorunlu olarak yapılması planlanan Antrenör gelişim seminerinin ikincisi ilimizde yapılacak.

Önceki aylarda ilk’i yapılan zorunlu gelişim seminerinin ikincisi pazartesi günü Amatör evi konferans salonunda gerçekleştirilecek.

Saat 10:00’da yapılacak olan seminere katılan antrenörler daha önce aldıkları 5 krediye ilaveten bu seminer sonunda 5 kredi daha alacaklar.

Seminerin ikinci ayağına ilimizin ve Elazığspor’un önemli isimlerinden eski futbolcu Mehmet Dinç’in adı verilirken, yapılacak olan seminerde Mehmet Dinç için hazırlanan sinevizyon gösterisi ve akabinde de teorik ve uygulamalı dersler hocalar nezaretinde seminere katılan antrenörlere uygulanacak.

TÜFAD Elazığ şube başkanı Münir Yılmaz, seminere katılımın zorunlu olduğunu kaydederek, katılmayan antrenörlerin 2 yıl süreyle takım çalıştıramayacağını hatırlattı.

Zorunlu antrenör gelişim semineri’nin 3. ve sonuncusu ise 27 Ocak pazartesi günü yine Amatör evinde yapılacak.

Üçüncüsüne de ilimizin yetiştirdiği, Elazığspor’un eski futbolcularından Ahmet Utkan adı verilirken, son seminere de katılacak olan antrenörler buradan da 5 kredi alarak toplamda 15 krediye ulaşacaklar ve semineri başarıyla tamamlayacaklar.