Birevim Elazığspor’da transfer yasağının kaldırılıp-kaldırılmayacağı henüz belli olmazken, teknik direktör Levent Eriş’in 2. Yarıda en güvendiği oyuncuların başında gençler yer alıyor.

Göreve başladığı günden buyana genç futbolcularla yakından ilgilenen ve bazı isimleri profesyonel yapıp sahaya sürerek onlara olan güvenini gösteren Teknik Direktör Levent Eriş, genç oyuncuların kamptaki performanslarından da oldukça memnun.

Edindiğimiz bilgilere göre, Antalya kampında özellikle Ömer Faruk Aydemir, Yusuf Ensar Poyrazlı ve Ahmet Ormanoğlu gibi genç oyuncuların performanslarından çok memnun olan deneyimli teknik adam, bu futbolculara lig maçlarında da süre vermeyi planlıyor.

Öte yandan her ne kadar ölçü olmasa da hazırlık maçlarında henüz galibiyetle tanışamayan Bordo-Beyazlı ekibimizde, taraftarlar mutlak suretle transfer engelinin kaldırılmasını istiyor.

Transfer engelinin devam etmesi durumunda Elazığspor’un mevcut kadrosuyla lige tutunmasını çok zor bir ihtimal olarak otoriteler, rakiplerin yaptıkları takviyelerinin ardından Elazığspor’un transferi açmasının şart olduğu görüşündeler.

Şu an itibariyle kadrosunda hemen hemen her mevki için takviyeye ihtiyaç duyan Bordo-Beyazlı ekibimizde, Serdar’ın futbolu bırakması, Yiğitcan’ın ise alacağından dolayı huzursuz olmasının yanısıra, İzzet’in yaşadığı sakatlık durumu da kadro sıkıntısını daha da ön plana çıkartıyor.