Elazığspor’un lige tutunmak için son üç maçta 9 puan hedefinin doğrultusunda evinde konuk edeceği Mamak futbol kulübü karşılaşmasından 3 puan hedefliyor.

Çarşamba günü Doğukent stadyumunda saat 15:00’de oynanacak karşılaşmada bordo beyazlı takımımızda Ömer Faruk Aydemir kart cezalısı olduğu için karşılaşmada forma giyemeyecek.

Öte yandan cezalarını tamamlayan Cengizhan Akgün ile, Görkem Yağcı ve Selim Enes Özeren ise teknik direktör Cafer Aydın’ın görev vermesi halinde Mamak futbol kulübü karşılaşmasında forma giyebilecekler.

Sakatlıklarından dolayı Kırşehir Belediyespor karşılaşmasında forma giyemeyen Yiğitcan Erdoğan, Muhammet İldiz ve Hebat Alan’ın ise muhtemelen Mamak futbol kulübü karşılaşmasında forma giymeleri bekleniyor.

Toplam 3 sarı kartları bulunan Eren Çinkılınç, Kadir Bekmezci, Salih Polatdemir ve İzzet Topatar ise Mamak Futbol Kulübü maçına ceza sınırında çıkacaklar. Bu oyuncular maçta kart gördükleri takdirde bir sonraki Pendik maçında cezalı duruma düşecekler.

Elazığspor’un Mamak futbol kulübü karşısında alacağı galibiyetin yanısıra en yakın rakibi Kastasamonuspor’un da Vanspor’la evinde oynayacağı karşılaşmada puan kaybı yaşaması beklenilecek.

Ligde kalması için son üç maçta sadece 2 puana ihtiyacı olan Kastamonuspor’un rakibi Vanspor karşısında alacağı galibiyet bordo beyazlı ekibimizi son iki karşılaşma öncesinde bir alt lige düşürmüş olacak.