'Güneşli günler devam edecek'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, "Artık hepimizin gururlandığı bir kulübümüz var. Şimdi de son iki senedir güneşli günler yaşıyoruz. İnşallah güneşli günler devam edecek." dedi.

'Güneşli günler devam edecek'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Artık hepimizin gururlandığı bir kulübümüz var. Şimdi de son iki senedir güneşli günler yaşıyoruz. İnşallah güneşli günler devam edecek." dedi.

Güney Marmara Bölgesi Beşiktaş derneklerinin Bursa’da Podyum Park'ta düzenlediği iftara katılan Orman, lig şampiyonluğu nedeniyle çok mutlu olduklarını söyledi.

Orman, Beşiktaş başkanlığına 5 yıl önce geldiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Zor bir yolculuktu. Bütün derneklerdeki arkadaşlarıma şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bize inandılar. İlk söylediğimde insanlara pek inandırıcı gelmiyordu. Göreve başladığımızda zor günlerdi. Her şeye rağmen biz Beşiktaş'a inanıyorduk. Ben Beşiktaş'ın içinde doğdum. Her dinamiğini gün gün, saat saat yaşayarak geldim. Onun için de Beşiktaş'ın büyüklüğünün çok farkında olarak Beşiktaş başkanlığına gelen biriyim. Geldiğimiz noktayı 5 sene evvel tarif etseydim hayalci olarak görürlerdi."

Zor günler geçirdiklerini belirten Orman, ilk önce "Feda" dönemini yaşadıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"O süreci hızlı geçtik. Sonra Vodafone Park inşaatı başladı. Artık hepimizin gururlandığı bir kulübümüz var. Şimdi de son iki senedir güneşli günler yaşıyoruz. İnşallah güneşli günler devam edecek. Bana 'Bunun bir sırrı var mı?' diye çok sordular. Bunun bir sırrı yok. Beşiktaş'ı bilen ve seven, kalbinden gelerek ellerini kaldıran insanların oluşturduğu bir topluluk burası. Burası çok namuslu insanların olduğu çok önemli bir camiadır."

Konuşmaların ardından Bursa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cengiz Ulus, Orman'a kılıç ve kalkan hediye etti.

Kaynak:TRT

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 12:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137