Gürsel Erol, Elazığspor Tesislerini Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığspor Kulübü’nü ziyaret ederek kulüp yöneticileri ve futbolcularla bir araya geldi. Tesislerde açıklama yapan Milletvekili Erol, “Elazığspor’a katkı vermeyi kendime görev edindim” dedi.

Gürsel Erol, Elazığspor Tesislerini Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Elazığspor Tesislerini ziyaret etti.

Milletvekili Gürsel Erol’a CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan da eşlik ederken, heyeti Elazığspor Kulüp Başkanı İrfan Yumakgil, Kulüp Yöneticileri ve Futbolcular karşıladı.

 

EROL: ELAZIĞSPOR’UMUZ EKONOMİK OLARAK HİÇ İSTENMEYEN ARZU EDİLMEYEN BİR NOKTADA

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ziyarette yaptığı konuşmada, “Yarın önemli bir maçımız var. Maç öncesi Elazığspor’u ziyaret ederek içinde bulunduğu durumlarla ilgili, koşullarla ilgili bir bilgi paylaşımı yaptık yönetici arkadaşlarımızla. Hem de artık herhalde Elazığspor’la ilgili biraz açık net ifadeler kullanarak farklı bir söylemde bulunmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Çünkü hem adaylığımız süresince hem seçim sürecinde hem de seçimlerden sonra biz Elazığ’ı temsil eden Milletvekilleri, Elazığ’ı temsil eden siyasetçiler siyasi partiler Elazığspor’umuzun çözümüyle ilgili vaatte bulunan, Elazığspor’u sahiplenme duygusuyla açıklama yapan arkadaşlarımızın görünen o ki; verdikleri sözleri yerine getirmeyerek Elazığspor’un sorunları ile ilgili bir katkı sunmamalarına kaynaklı şu anda Elazığspor’umuz ekonomik olarak hiç istenmeyen arzu edilmeyen bir noktada. Ya bu takıma sahiplenmenin yolunu ve yöntemini hep birlikte ortak bir akıl geliştireceğiz ve bu takıma sahip çıkacağız. Ya da Elazığspor’la ilgili artık bundan sonra televizyon programlarında, siyasi arenalarda insanların Elazığspor üzerinden söylem geliştirerek Elazığspor ve Elazığspor taraftarlarının beklentisine yönelik siyaset yapmak gerektiğinin önüne geçmesi düşüncesindeyim” ifadelerini kullandı.

EROL: ELAZIĞSPOR’A KATKI VERMEYİ KENDİME GÖREV EDİNDİM

Gürsel Erol, “Ben tabi seçim öncesi ve seçim sonrasında kendi ekonomik gücüm, yaptırım gücüm doğrultusunda gerek Sayın Başkanımızla, gerek yöneticilerimizle yaptığımız değerlendirmeler neticesinde gücümün yettiği oranda Elazığspor’a katkı vermeyi kendime görev edindim. Ve sahiplenme duygusuyla da elimden gelen katkıyı verdim. Ama gerek seçim döneminde o dönemin Sayın Başbakanımızın Binali Yıldırım Bey’in, bugün ki meclis başkanımızın Elazığ’da PTT Meydanında ben Elazığ’ın fahri başkanıyım diyerek, bundan sonra Elazığspor’un sorunları benim sorunumdur dedirtilerek Elazığ siyasetçileri tarafından ama sonrasında hiçbir destek gelmemesi ve arkasından ilin Milletvekillerinin birçok defa çağrı yapmamıza rağmen diğer Milletvekili arkadaşlarımızın birçok defa çağrı yapmamız rağmen; bu sorun karşısında çözüm üretmek yerine yalnızca sorunu konuşur halde toplantılar yapıp çözüm bulmamaları bugün Elazığspor’u aslında hiçte hoş olmayan bir noktayla karşıya bıraktı. Bu sorunu çözmek hepimizin siyasi ve ahlaki görevi. Çünkü Elazığspor Elazığ için bir marka değeri olan yalnızca Elazığ’da yaşayan insanların takip ettiği yalnızca Elazığ’daki spor severlerin takip ettiği bir kulüp değil. Yani dünyanın her tarafındaki Elazığlılar, Elazığspor’u bir marka değeri olarak görüp kendilerini temsil eden Elazığspor’un başarısıyla mutluluk yaşayan başarısızlığıyla mutsuzluğu yaşayan ve bu takımın başarısı için gerçekten beklenti içinde olan bir seyirci kitlesi var” şeklinde konuştu.

EROL: ELAZIĞSPOR’UN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜYLE İLGİLİ BEN SON KEZ BURADAN ÇAĞRI YAPIYORUM

Milletvekili Erol, “Bugün bu saatte bu ziyaretim bundan kaynaklı. Yarın maça bende tekrar sizleri izlemeye geleceğim. Elazığspor’a destek ve katkı vermek için statta yer alacağım.  Elazığspor için kimse duyarsız davranmamalı. Duyarsız bir şekilde sorumsuz bir şekilde davranmamalı. Ve Elazığspor’un sorunlarının çözümüyle ilgili ben son kez buradan çağrı yapıyorum. Yani bu çağrımıza cevap alamazsak ben ilin milletvekillerinden birisi olarak önce Sayın Meclis Başkanımızı yani geçmiş dönemde Başbakanlığımızı yapan Binali Bey’den randevu alacağım, sonra Gençlik Spor Bakan’ımızdan randevu alacağım, Federasyon Başkanımızdan randevu alacağım, Kulüp Başkanımız ve Kulüp Yöneticilerimizle birlikte kendilerini ziyaret ederek Elazığspor’un Ekonomik sorunların çözümüyle ilgili katkı bekleyeceğim. Gönül ister ki bu yalnızca ilin bir Milletvekili olarak benim girişimim değil; ilin benim dışımdaki 4 Milletvekilinin de ilin Belediye Başkanının, ilin Valisinin de ortak birlikte giderek bu sorunun çözümüyle ilgili ortak bir yol bulmamız ve ortak akla ihtiyacımız var. Bu arkadaşlarımızın seçim öncesi verdikleri sözleri ben burada kamuoyuna basın huzurunda tekrar hatırlatmak istemem” dedi.

EROL: BİRLİKTE ÇÖZÜM ÜRETMENİN YOLLARINI ARAMALIYIZ

Milletvekili Gürsel Erol, “Bunlar hepimiz tarafından bilinen sözler ve herkes tarafından takip edilen sözler. Ama bugünden itibaren artık Elazığspor’a sahip çıkılması konusunda herhalde öyle gerekiyor ki açık ve net ifadeler kullanarak ya Elazığspor’a sahip çıkacağız ya da bu takımın yok olmasına hepimiz seyirci olacağız. Şu anda Elazığspor’la ilgili gördüğüm tablo bu. Ama seyirci olursak herkes bu işin altından kalkamaz ve herkes bu enkazın altında kalır. Onun içindir ki Elazığ’ın siyaset kurumları, Elazığ’ın temsilcileri, Elazığ’ın bürokratları, Elazığ’ın yöneticileri Elazığlı iş adamları bu sorunun çözümüyle ilgili bir araya gelerek. Birlikte çözüm üretmenin yollarını aramalıyız. Şu anda kamuoyuna açıklamaya çok doğru bulmadığım aslında Elazığ’ın sorunlarının bir kalemde bile çözülebilecek düşüncelerimiz var” diye konuştu.

EROL: BEN MECLİS AÇILDIĞI ZAMAN BU KONUYLA İLGİLİ MECLİSTE BUNU GÜNDEME GETİRECEĞİM

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Daha önce Sayın Başkana da ifade etmiştim. Bu konuda diğer Milletvekili arkadaşlarımız destek vermezseler bile ben Meclis açıldığı zaman bu konuyla ilgili mecliste bunu gündeme getireceğim. Muhatapları bu sorunu çözer veya çözmez ama biz de bu sefer Elazığ’ın değerlerini kullanarak, Elazığ’ın zenginliklerini kullanarak burada servet edinenlerin başka davranışlara girdiğini açıklarız. Bunu şimdi ifade etmek istemiyorum ama biraz zamana yaymak lazım. Ama Elazığspor’a artık gecikilmeden sahip çıkılması gerektiğinin burada ifade etmek istiyorum. Buradan ilin başta Valisi, sonra Belediye Başkanı, sonra diğer 4 Milletvekili arkadaşıma çağrıda bulunuyorum. Gelin, Elazığ enkaza dönüşmeden ve Elazığspor’un enkazı altında siyaset kurumları ve Elazığlı kalmadan bu takıma sahip çıkalım ve bu takımın ayağa kaldırmanın yolunu ve yöntemini gerçekleştirelim diye bugün Elazığspor’umuzu ziyaret ettik” diye kaydetti.

YUMAKGİL: MAALESEF BURADA ONLARI GÖREMİYORUZ

Elazığspor Kulüp Başkanı İrfan Yumakgil, “Gönül isterdi ki bu toplantıyı sayın 4 tane Milletvekilimizle birlikte 5 Milletvekilimiz ile yapmamız lazım diye düşünüyordum. Sayın Belediye Başkanımız, Sayın Valimizin de burada olması, birlikteliğin örneğini de göstermemiz gayet iyi olurdu. Ama maalesef burada onları göremiyoruz. Bu memleketin markası, bayrağı Elazığspor’dur. Kimse başka şey aramasın. Elazığspor’u da biz iyi yerlere getirmek için bize delegelerimiz ve erkler bize bu görevi vardı. Ama maalesef daha sonraki süreçte 2 aylık süreçte maalesef bizler yalnızlaştırıldık. Kamplarımıza geldiğimizde daha biz görevimizi almamıştık. Ama biz bu moral motivasyonu daha yüksek seviyelere çıkarmak için elimizden gelen gayretleri gösterdik. Gösterirken bu dipsiz kuyuda bir şey yapmayı düşündük. Her gün bir şeyle uğraşırken maalesef sizin maddi katkılarınızı hiç yerine getiremedim. Ne söylerseniz bana hakkınız var. Sizin giydiğiniz formalar, yaptığınız seyahatleri en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Bundan sonra da yapacağız, mücadele edeceğiz. Yeter ki bizden sonra gelecek bizden sonraki arkadaşlara iyi bir takım bırakma adına, iyi bir borçları azaltma adına iyi şeyler yapmaya çalışıyorum” dedi.

YUMAKGİL: MAALESEF BAZI ŞEYLER OLMADI

Başkan Yumakgil, “Sizlerle geçen haftaki konuşmamızda benden kesin şeyler istediniz. Ben o gün kesin olan size sözü yerine getirdim ama maalesef bazı şeyler olmadı daha sonra istemediğimiz şeyler kaynaklandı. Siz tepki olarak idmana çıkmadınız. Bunda haklı olduğunuz çok şey var ama bu kulübün sizler işçileri emekçilerisiniz. Bizler de patronuyuz. Bizler size karşı vaatlerimizi yerine getiremediğimiz için sizlere karşı mahcubuz. Ama yarın maçınızı alırsanız yine de size belirttiğimiz o konuşulan belgeli olan priminizi vereceğiz inşallah. İnşallah bu maçı alıp bir başlangıç yaparsınız, gençlerimizi taraftarımızı memnun edersiniz. Sizlerin geleceği bir noktada sportif başarılara bağlı. Ne kadar iyi puan toplarsanız yukarılara çıktıkça sizin kaliteniz biraz daha belirginleşecek. Ben sizden memnun futbol olarak iyi oynuyorsunuz ama bunu neticeye yansıtmıyorsunuz. Burada bunun için biraz daha gayret etmeniz biraz daha arkadaşlarınızı pekiştirmeniz lazım. Bazı sinirsel olaylara saha içinde girmemeniz lazım. İnşallah yarın bu şehre bir bayram sevinci yaşatırsınız. Bizleri de memnun edersiniz. Biz burada Sayın Vekilimizi ağırlamaktan çok gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 5 yıl Önce

HELAL OLSUN SANA SAYIN GÜRSEL ADAMSIN GAKKOM ELAZIĞIN EN KRAL VEKİLİ SENSİN.SAYGILARIMLA

Murat ŞENGÜL
Murat ŞENGÜL - 5 yıl Önce

SAYIN VEKİLİM CESARETİNE VE KİŞİLİĞİNE HAYRANIM.SENİN GİBİ MERT VEKİLLER ELAZIĞIN İHTİYACI VAR.ALLAH YARDIMCIN OLSUN GAKKOŞUM

Mustafa
Mustafa - 5 yıl Önce

Hayat çok garip işte. "Dünya görüşümüz aynı" dediğiniz kişi ve kişiler telefonlarınıza bile çıkmazken, "Dünya görüşünüz farklı" olan kişi gelip sizi yalnız bırakmaz, destek olur.

SIRADAKİ HABER

banner137