Elazığspor’da gerçekleştirilen seçimlerin ardından başkanlığa seçilen Mehmet Parlakyıldız ve yönetimi istifa etti.

Parlakyıldız ve yönetiminin istifasının ardından Elazığspor’da yeniden kongre süreci başladı.

İş Adamı Hacı Murat Yümlü iftar programı düzenleyerek Elazığspor’a başkan adayı olduğunu açıkladı.

“İNANDIĞIM ŞEYİ BAŞARMAYI SEVEN BİR İNSANIM”

Hacı Murat Yümlü, “Elazığspor’umuzun bu zor süreçte üstüme düşen bir görevdi, bu görevi de seve seve düşünmeden, gözümü kırpmadan Elazığspor’a başkan adayı oldum. Bu başkanlık sürecinde hata yapan bir başkan değil, yanlış politika izleyen bir başkan değil, yanlış transfer yapan bir başkan değil, menajerlere teslim olan bir başkan değil, Elazığspor’un parasını sağa sola serpen bir başkan değil; futbolun içinden gelen bir başkanım, deneyimliyim bu işi de biliyorum. Allah’ın izniyle bu sene Elazığspor’umuzu hak ettiği yere taşımayı düşünüyorum. Bu cesareti de kendimde gördüm, inançlı bir insanım, idealistim. İnandığım şeyi de başarmayı seven bir insanım. Zaman her şeyin ilacı. Hep beraber göreceğiz. Sizlerin desteği mutlaka olmalı. Basın olmadan futbol olmaz, futbol olmadan basın olmaz. Ben kamuoyuna şunu söylüyorum; rahat olsunlar bu sene keyif ile seyredilen bir Elazığspor’u elimizden geldiğince Elazığ’a kazandıracağız. Kazanan Elazığspor olacak. Bizler geçiciyiz. Elazığspor her şeyin üstündedir” ifadelerini kullandı.

“HATALARLA YAŞARSAK ÖNÜMÜZÜ GÖREMEYİZ”

İş Adamı Yümlü, “Ben bir ferdim görev düştü bugün geldim. Yarın benden sonra kimler gelir, kimler gelir. Geçmiş dönemde başkanlık yapan bütün başkanlara da canı gönülden teşekkür ediyorum. Ben hiçbir kimsenin geçmişine inmeyeceğim, hatalarına inmeyeceğim. Hatalarla yaşarsak önümüzü göremeyiz. Şu an mevcut Sedat Karataş yönetimine canı gönülden teşekkür ediyorum. Gerçekten bu iş kolay değil. Bu işin içine girip işin içinde anlamak gerek. Zor bir durumda bu işe talip olduk ama üstesinden geleceğim. Ben Sayın Belediye Başkanımın desteğini aldım, Valimin desteğini aldım, kendi bütçemi kendileriyle paylaştım. Sonuna kadar arkamda olacaklarını söylediler. Onların bana vermiş olduğu cesaretle talip oldum. Yani ben geçmiş dönemlerde hemen Belediye’nin kapısına gidin, Başkanım 20 milyar ver, 50 milyar ver, ,Sayın Valim yandım, ben öyle bir insan değilim. Bütçeme güvendim, kendime güvendim ve buradayım. Elazığspor’un çok büyük enkazları var” şeklinde konuştu.

“ELAZIĞSPOR’UN BİR LİRASINI ÇARÇUR ETMEYECEĞİMİN SÖZÜNÜ VERİYORUM”

Murat Yümlü, “İnşallah Pazartesi bir araya geleceğiz, projelerimiz var. İleteceğiz iyi olacak. Elazığspor’a artık Belediye’nin kucağına artık sıkıştığında giden değil; Vali’nin kapısına giden değil, Vali’nin çayını içmeye, Belediye Başkanı’yla fikir alışverişine giden bir başkan olarak artık Elazığspor’u bu düzlüğe getirmeyi düşünüyorum. İnşallah Allah emeklerimizi boşa getirmesin. Rabbim güzel günleri bize nasip etsin. Ben her zaman Allah’a dua ediyorum, hayırlı olanı bana nasip etsin. Elazığspor’un bir lirasını çarçur etmeyeceğimin sözünü veriyorum” dedi.