Hora’dan Gelecek Cezayı Başkan Öztürk Önledi

Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk’ün girişimleri sonucunda Birevim Elazığspor’a FIFA tarafından verilecek olan 2 dönem transfer yasağı cezasının son anda önüne geçildi.

Hora’dan Gelecek Cezayı Başkan Öztürk Önledi

Birevim Elazığspor kulüp başkanı Selçuk Öztürk’ün girişimleriyle bordo beyazlı kulübe gelmesi muhtemel bir cezanın daha önüne geçildi.

Alınan bilgilere göre 2017-2018 futbol sezonunda kiralık olarak Elazığspor forması giyen Romen futbolcu İoan Hora’nın alacakları ile ilgili FIFA tarafından Elazığspor’a uygulanacak olan 2 dönem transfer yasağı cezası, Başkan Öztürk’ün girişimleri sonucu önlendi.

Elazığspor Kulübü’nden yapılan açıklamada Başkan Selçuk Öztürk’ün, Hora’nın avukatıyla İstanbul’da gerçekleştirdiği uzun görüşmeler sonucu söz konusu futbolcunun alacaklarının yeniden yapılandırıldığı bildirildi.

Açıklamada, yapılan anlaşma sonucunda transfer yasağı cezasının önlendiğini belirtildi.

“ÇÖZÜME KAVUŞTUĞUNU DEĞERLİ KAMUOYU İLE PAYLAŞMAK İSTERİM”

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Başkanı Selçuk Öztürk, “Geçmiş dönemde takımımızda forma giyen İoan Hora, alacakları dolayısıyla FIFA nezdinde kulübümüze dava açmıştır. FIFA tarafından kulübümüze daha önce gönderilen ihtarda futbolcunun alacaklarının 5 Ağustos’a kadar ödenmesini, aksi takdirde kulübümüze 2 dönem transfer yasağının uygulanacağı belirtilmiştir. Yaklaşık bir haftadır şahsım ve Muhasebe Müdürümüz Eser Ağcabay’ın yoğun çabaları sonucu futbolcunun alacaklarının yeniden yapılandırılması konusunda uzlaşmaya vardık. Bilindiği üzere FIFA tarafından uygulanan cezalar geri dönüşü olmayan cezalardır. Böylelikle kulübümüz için büyük önem arz eden önemli bir dosyanın çözüme kavuştuğunu değerli kamuoyu ile paylaşmak isterim” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2019, 00:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137