Basit bir ihmal sonucunda Moussa Bayaoko’yu elinden kaçıran Elazığspor bu kez erken davranarak serbest kalmayı bekleyen İdrissa Diarra’yı takımda tutmayı başardı.

Elazığspor’da geçtiğimiz günlerde basit bir ihmal sonucunda Moussa Bagayoko’nun serbest kalmasının ardından gözlerin çevrildiği bir diğer isim olan İdrissa Diarra, takımda kalma kararı aldı.

Bagayoko gibi alacakları nedeniyle FIFA’ya başvuran Malili genç futbolcu, yapılan görüşmeler sonucunda ikna edilerek takımda kaldı.

Alınan bilgilere göre FIFA’nın ödeme yapılması için 22 Ocak Salı gününe kadar süre verdiği Elazığspor, İdrissa Diarra’dan imzalı belge alarak bu oyuncunun takımdan ayrılmasını önledi.

İdrissa Diarra’nın takımda kalmasında Elazığspor’un Senegalli yıldız futbolcusu Lamine Diarra’nın da büyük katkısı olduğu bildirilirken, Lamine Diarra’nın İdrissa’ya tavsiyelerde bulunduğu ve genç futbolcuyu ikna ettiği ifade edildi.

Geçtiğimiz sezon U-21 Takımı’na transfer edilen ve sezon başında da profesyonel yapılarak A Takım’a kazandırılan İdrissa Diarra,  bu sezon 10’u lig 1’i de kupa olmak üzere toplam 11 karşılaşmada forma giydi.