Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından 10 Haziran tarihinde Balıkesir'de düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonasında İlimizi temsilen eden Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımızdan Ali Özyalçın büyüklerde, Siraç Efe Özyalçın ise yıldızlarda katıldıkları dört Stilde de 1. Olarak Türkiye şampiyonu oldular.

SADAK: ÇABA VE GAYRETLERİMİZ BAŞARILARLA TAÇLANIYOR

Milli takım kampına sutopu sporcularının yanısıra şimdi de engelli sporcuları göndereceklerini belirten Antrenör Bekir Sadak yaptığı açıklamada; "Sporcularımı yürekten kutluyorum, daha öncesinde de Milli Takım Kampına Su Topu sporcularımızı gönderdik, şimdi de Engelli Yüzme de Türkiye Şampiyonu olduk. Çaba ve gayretlerimiz başarılarla taçlanıyor, Antrenörleri olarak da daha fazla yoğunlaşıp sporcularımı yetiştiriyorum. Bu yüzden dolayı da birinci olan sporcularımı yürekten kutluyor, tebrik ediyorum. İl Müdürüm Abdulsamet Eren Beye de katkı ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum..." dedi.

EREN: ÇALIŞMALARIMIZIN GÜZEL NETİCELERİNİ ALIYORUZ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ise yaptığı açıklamada şampiyon sporcular ve antrenörünü tebrik ederek, "Öncelikle şehrimize Şampiyon olarak dönen Kulüp sporcularımı yürekten kutluyorum, gayret emek ve çabanın güzel sonuçları bunlar. Bizlerde sporcularımız gibi şampiyon olmuşçasına seviniyoruz ve çalışmalarımızın güzel neticelerini alıyoruz. Temennim nice başarılarla şehrimizden söz ettirmek ve şampiyonluklarla dönmektir" diye konuştu.