İki Boksör Polonya Ve Ukrayna’da Ringe Çıkacak

Elazığ boksörlerinden Gülistan Gezici ve Gizem Özer, Büyük Bayanlar ve Genç Bayanlar kategorilerindeki müsabakalar nedeniyle Polonya ve Ukrayna’da ringe çıkacaklar.

İki Boksör Polonya Ve Ukrayna’da Ringe Çıkacak

İlimizin başarılı boksörlerinden büyük bayanlar kategorisinde mücadele eden Gülistan Gezici, 11-17 Mart Tarihlerinde Düzenlenecek olan Uluslararası Felix Stam Boks şampiyonasına katılmak üzere Polonya’ya gitti.

Öte yandan, 6-11 Mart tarihlerinde Ukrayna’da düzenlenen Uluslararası Karpatyan Boks Şampiyonasında, Ukraynalı boksörü mağlup ederek önemli bir başarı sağlayan Gizem Özer ise turnuvada yarı finale yükseldi.

Organizasyonlarla ilgili bilgiler veren antrenör Cemil Döndü, kısıtlı imkanlarla önemli başarılar elde ettiklerini kaydederek, iki öğrencisine de güveninin tam olduğunu belirterek madalya beklediğini söyledi.

“BİR NEBZE KATIK VARSA NE MUTLU”

İlimizde boks branşında son yıllarda önemli başarılar elde edildiğini ifade eden Döndü, “Bu başarılarda benim de bir nebze katkım varsa, ne mutlu bize” şeklinde konuştu.

ELAZIĞ’DA POTANSİYEL VAR”

Destek verilmesi durumunda elde edilen başarıların daha ileri noktalara taşınabileceğini sözlerine ekleyen Antrenör Cemil Döndü, “Elazığ’da bu potansiyel var, yeter ki boks görmezden gelinmesin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2018, 23:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137