İki Oyuncu İle 5 Yıllık Sözleşme İmzalandı

Elazığspor yeni sezonun ilk transferlerini kulüp içerisinden yaptı. Malili oyuncular Moussa Bagayoko ve İdrissa Diarra’yla kulüp binasında yapılan törenle profesyonel mukavele imzalandı.

İki Oyuncu İle 5 Yıllık Sözleşme İmzalandı

Elazığspor’da Malili oyuncular Moussa Bagayoko ile İdrissa Diarra, nihayet profesyonel yapıldı.

Sezon içerisinde Elazığspor dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Zeki Dağ’ın katkılarıyla hiçbir bedel ödenmeden Elazığspor’a kazandırılan Moussa Bagayoko ile İdrissa Diarra, yabancı oyuncu kontenjanından dolay U 21 takımına gönderilmişti.

U 21 takımında oynadıkları futbol ve kazandırdıkları gollerle takımlarının başarısında büyük payı olan Malili oyuncuların İspanya’dan gelen tekliflerin ardından profesyonel yapıldığı öğrenildi.

Kulüp binasında Elazığspor dış ilişkiler sorumlusu Zeki Dağ’ın da hazır bulunduğu ortamda profesyonel yapılarak Elazığspor kadrosuna dahil edilen orta saha oyuncusu Mossa Bagayoko 17 golle yıldızlaşırken, stoper oynayan İdrissa Diarra da 3 gol atma başarısını göstermişti.

Profesyonel imza attırılarak yeni sezonun ilk transferleri olan Mossa Bagayoko ile İdrissa Diarra’nın sözleşmesinde özel maddelerin de bulunduğu ve her iki oyuncunun başta İspanya kulüpleri olmak üzere, başka takımlara transfer olmaları halinde Elazığspor kulübünün bu transferlerden her futbolcu için 100 bin Euro alacağı öğrenildi.

Profesyonel sözleşmenin ardından Malili oyuncuların İstanbul’a gittikleri ve birkaç gün içerisinde ülkeleri Mali’ye gidecekleri belirtildi.

Edindiğimiz bilgilere göre, Malili oyuncularla 5 yıllık mukavele yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 17:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

HAYIRLI OLSUN.ELAZIĞSPORUMUZA OLUMLU İŞLER YAPARSINIZ.

SIRADAKİ HABER

banner137