İlimizi Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde temsil eden İl Özel İdaresi Basketbol Kulübü yeni sezon öncesinde önemli bir çalışmayı daha hayata geçirdi.

Medical Park Hastanesi ile Elazığ İl Özel İdaresi Basketbol Kulübü arasında yeni sezon için sağlık sponsorluğu anlaşması yapıldı.

Sponsorluk anlaşması Medical Park Genel Müdürü Dr. Mahmut Yıldız ve Elazığ İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Sabahattin Uçar arasında imzalandı. İmza programına kulüp yöneticileri Muhammed Can Çağlar ve Orçun Coşkun da katıldılar. 

“SAĞLIK SPONSORU OLMAK ÖNCELİKLE BİZLERİ ONURLANDIRMIŞTIR”

İmza töreninde bir değerlendirme yapan Medical Park Genel Müdürü Dr. Mahmut Yıldız “Elazığ Medical Park hastanesi olarak sporun ve sporcunun yanında olma sloganıyla Elazığ’daki birçok spor kulübüne destek oluyoruz. Burada da Elazığ Özel İdare Spor kulübü 1. Lig bayan basketbol takımına geçen yıl olduğu gibi 2018-2019 sezonunda da destek olmak, sağlık sponsoru olmak öncelikle bizleri onurlandırmıştır, gururlanırmıştır. Tüm teknik heyet ve sporcuların tüm sağlık hizmetlerini hastanemizde ücretsiz olarak sağlayacağız bu protokolle. Özellikle Elazığ’ımıza, Medical Park’ımıza ve Özel İdare Spor kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“DESTEKTEN DOLAYI KENDİLERİNE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”

Elazığ İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Sabahattin Uçar da “Bizler de Elazığ Özel İdare Spor kulübü olarak geçen yılda ço değerli hocamın söylemiş olduğu gibi devam eden bir sponsorluk anlaşmamız vardı. 2018-2019 yılında da Medical Park Hastaneleri ile spor kulübümüzün bayan basketbol takımının sponsorluk anlaşmasının devam etmesi bizim için mutluluk verici bir olay. Ulusal bir markanın olması aynı zamanda kulüp olarak da sporcularımızı da o denli mutlu etmiştir. Bende göstermiş oldukları ilgi alakadan, destekten dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.