İl Özel İdare Lider Fenerbahçe’yi Ağırlayacak

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligindeki temsilcimiz Birevim İl Özel İdare, cumartesi günü konuk edeceği Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlarken, zorlu karşılaşmanın biletleri ise çarşamba gününden itibaren satışa sunulacak.

İl Özel İdare Lider Fenerbahçe’yi Ağırlayacak

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ilimizi başarıyla temsil eden İl Özel İdare Bayan Basketbol Takımımız, Ligin 13.Hafta Müsabakasında evinde Lider Fenerbahçe Öznur Kablo’yla karşı karşıya gelecek.

13 Takımın mücadele ettiği Kadınlar Basketbol Süper Liginde geçen hafta deplasmanda Samsun Temsilcisi Canik Belediyespor’u mağlup ederek kötü gidişatına son veren Bordo-Beyazlı Periler, bu hafta taraftarının desteğiyle lider Fenerbahçe’yi mağlup etmek istiyor.

 4 Ocak Cumartesi günü İl Özel İdare Spor Salonu’nda oynanacak ve Tivibu Spor’dan naklen yayınlanacak zorlu maçın başlama saati ise 14:00 olarak açıklandı.

Bordo-Beyazlı Kulüpten yapılan açıklamada Birevim İl Özel İdarespor-Fenerbahçe Öznur Kablo Maçının biletleri ise Çarşamba gününden itibaren satışa sunulacak.

Ev sahibi taraftarların bilet fiyatlarını 10 TL olarak belirleyen İl Özel İdare Spor Kulübü, misafir takım tribünü biletlerini ise 20 TL’den satışa sunacağını duyurdu.

Bu karşılaşma öncesi oynadığı 11 maçta 6 galibiyet ve 5 yenilgi alan Elazığ’ın Perileri 17 puanla 6.Basamakta bulunurken, 11 maçta yenilmeyen ve 22 puana sahip konuk ekip Fenerbahçe Öznur Kablo ise ligin zirvesinde yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2019, 18:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137