İl Özel İdaresi Bayan Basketbol Takımı Süper Lig Transferlerine Başladı

İl Özel İdaresi Bayan basketbol takımı Süperlig transferlerine başladı. Bu kapsamda ikinci kaptan Nihan Demirkol ve Lauren Ervinn yeni sezonda da takımda yer alacak.

İl Özel İdaresi Bayan Basketbol Takımı Süper Lig Transferlerine Başladı

İl Özel İdaresi Bayan basketbol takımı Süperlig transferlerine başladı.

İl Özel İdaresi Bayan basketbol takımında geçen sezon oynadığı oyun gösterdiği karakterle tüm taraftarların gönlünü fetheden ve takımın Süper Lige çıkmasında büyük emeği olan oyunculardan ikinci kaptan Nihan Demirkol ile yeniden anlaşıldı.

1992 doğumlu ve 1.72 boyunda şutör guard pozisyonunda oynayan  oyuncu daha önce kariyerinde Güre Belediyesi, Edirnespor ,Çankaya Üniversitesi, OGM Ormanspor gibi takımlarda oynadı.

Nihan Demirkol, geçen sezon takımda 36 karşılaşmada ortalama 31 dakika süre alıp, 13,7 sayı, 3,6 ribaund, 2,1 top çalma ve 4.7 asist ortalamaları ile mücadele etti.

Ayrıca bu sezon devre arasında takıma dahil olan Lauren Ervinn yeni sezonda da takımda yer alacak.

Bu sezon Play-Off şampiyonluğunda igde 17 maçta ortalama 36 dakika süre alıp 15.4 sayı, 13,3 ribaund, 2,7 top çalma ve 3,4 asist ortalamalarıyla mücadele eden oyuncu 1.91 boyunda ve pivot pozisyonunda oynamakta.

Nihan Demirkol'a ve Lauren Ervin’e önümüzdeki sezonda başarılar diler, takım ve Elazığ için hayırlı olmasını temenni ederiz.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2019, 15:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137