İlimiz 2018 -2019 futbol sezonu U 14 ligi, oynanan son karşılaşmalarla tamamlandı.

6 takımın katıldığı ve 10 hafta boyunca devam eden müsabakalar sonucunda il özel idaresi takımı şampiyon oldu.

Ligin son haftasında oynanan karşılaşmada İl özel idaresi futbol takımı, rakibi Abdullahpaşaspor’u 7-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek ligi şampiyon tamamladı.

Karşılaşmanın ardından şampiyon takım oyuncuları tebrik edildi ve kupaları il özel idaresi genel sekreteri Mehmet Sabuncu tarafından takım kaptanına verildi.

KILINÇ: 6 TAKIMIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

TFF il temsilcisi Turgut Kılınç, “U-14 ligimiz 6 takımımızdan oluşup 10 hafta süren bir maraton sürecini tamamlamış bulunmaktayız. 10 hafta süre içerisinde emeği geçen 6 takımımıza çok teşekkür ederiz. 10 hafta içeisinde 25 puan toplayan İl Özel İdare takımımızı tebrik eder kutlarım. Şampiyon olan takımımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

GÜR: EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

ASKF başkanı Mustafa Gür, “10 haftalık periyot süreci içerisinde 6 takımımız gerçekten iyi bir mücadele örneği sergileyerek gençlerimizin yetiştirilmesi adına güzel bir şampiyonluğu gösterdi bize spor kulübümüz. Kendilerini tebrik ediyorum. Biz temsilcimize de spor komitemize de yönetim kurulu arkadaşlarımıza da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Emeği geçen başta İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Mehmet Savuncu Bey’e, Kulüp Başkanımıza, teknik heyetimize ve sporcu kardeşlerimize de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

SABUNCU: ELAZIĞ SPORU ADINA BİZ UMUTLUYUZ

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, “Hem bu turnuvanın, bu 14 yaş grubundaki müsabakaların organizasyonundan dolayı amatör spor kulüplerimize öncelikle teşekkür ediyorum. Turnuvaya katılan bütün takımları tebrik ediyorum. Bizim gerek kategorisinde şampiyon oldu, bütün sporcularımızı, hocalarımızı, teknik ekibimizi kutluyorum. Gerçekten bugün burada birkaç maç izledik. Elazığ adına, Elazığ sporu adına biz umutluyuz, umudumuzu devam ettiriyoruz. Bu gençlerin gelecekte Elazığ sporuna katkılar sağlayacaklarını, Elazığ’ımızı bu günlerde yaşadıkları sıkıntıları ileride oluşmayacağını düşünüyoruz eğer bu gençleri elinden  tutulur ve alt yapıları devam ettirilirse” diye kaydetti.

HABER: SITKI TAŞEL