Geride bıraktığımız sezonu çifte kupayla tamamlayan ve önemli bir başarıya imza atarak Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’ne yükselen Elazığ İl Özel İdarespor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şu ana kadar iç transferde Lauren Ervin ve Nihan Demirkol ile yeniden anlaşma sağlayan, dış transferde ise Gabriela Margienan’ı kadrosuna katan Özel İdarespor’da, Bayram sonu transfer görüşmelerinin yeniden hızlandırılması planlanıyor.

Yeni sezona güçlü bir kadroyla başlamayı planlayan temsilcimizde, transferi düşünülen isimlerin belirlendiği öğrenilirken, yapılacak görüşmelerle yeni transferlere kısa bir sürede resmi imza attırılması hedefleniyor.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde ilimiz milletvekillerinin de destek açıklamaları yaptığı Özel İdarespor’da yeni sezonda mali anlamda da güçlü bir yapılanma hedefleniyor.

Alınan bilgilere göre yeni sezon öncesi hem isim hakkı hem de forma sponsorluğu için ulusal çapta faaliyet gösteren Elazığlı iki firma ile görüşmelerin devam ettiği bildirilirken, bu firmalarla son görüşmelerin ilerleyen günlerde yapılacağı haber merkezimize gelen bilgiler arasında.