İl Yöneticileri ve Milletvekillerinden Destek

Birevim Elazığspor’un ilk yarıdaki deplasman maçlarının giderleri ilimiz yöneticileri ve milletvekilleri tarafından karşılanırken, bu destek; bordo beyazlı kulübe de ekonomik anlamda önemli bir katkı sağlayacak.

İl Yöneticileri ve Milletvekillerinden Destek

İçerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan bir an evvel kurtulmanın yollarını arayan Bordo-Beyazlı ekibimizde, sezonun ilk yarısında kalan tüm deplasman maçları ilimiz yöneticileri ve ilimiz Milletvekilleri tarafından karşılanacak.

4. Haftada oynanan Kırşehir Belediyespor maçının deplasman giderlerini AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut’un karşılamasının ardından hatırlanacağı üzere, Cumartesi günü oynanacak olan Niğde Anadolu Futbol Kulübü müsabakasının deplasman giderlerini de yine AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık üstlenmişti.

Bu gelişme üzerine son olarak ise AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar Birevim Elazığspor’un 8. Haftada karşılaşacağı Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasman giderlerini karşılayacağını açıklamış ve Elazığspor’un galip gelmesi durumunda 2 günlük de tatil sözü vermişti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından bu kez de Vali Çetin Oktay Kaldırım, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ile Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’dan da Elazığspor’un deplasman giderleri için destek açıklamaları geldi.

Buna göre, Elazığspor’un 10. Haftada karşılaşacağı Ergene Velimeşespor maçının deplasman giderlerini Vali Çetin Oktay Kaldırım, 12. Haftada karşılaşacağı Ankara Demirspor maçının deplasman giderlerini Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 14. Haftada karşılaşacağı Etimesgut Belediyespor maçının deplasman giderlerini AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve 16. Haftada karşılaşacağı Eyüpspor maçının deplasman giderlerini ise Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları karşılayacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Halim güler
Halim güler - 4 yıl Önce

Bi haftada ben karşılardım,lakin para yok

SIRADAKİ HABER

banner137