İÖİ; Sponsorunu Buldu, Avrupa Biletini Kaptı

Yeni isim sponsorunu belirlemesinin ardından genel kurulunu 13 Temmuz’da yapacak olan İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı, bazı takımların katılım göstermemesi nedeniyle ilimizi yeniden Avrupa’da temsil edecek.

İÖİ; Sponsorunu Buldu, Avrupa Biletini Kaptı

Yeni isim sponsoru bulamaması nedeniyle genel kurulunu erteleyen İl özel idare kadın basketbol takımına talih kuşu kondu.

Takıma yeni sponsor bulunması için başlatılan çalışmalarda sona gelinirken, bordo beyazlı kulübümüzün genel kurulunun da bu doğrultuda 13 Temmuz’da yapılacağı açıklandı.

Genel kurul hazırlıkları içerisinde olan İl özel idaresine adeta talih kuşu konarken, bordo beyazlı takımımız yeni sezonda yeniden Avrupa arenasında boy gösterecek.

Avrupa maçları oynamaya hak kazanmış bazı takımların ekonomik nedenlerden dolayı katılamayacaklarını bildirmelerinin ardından İl özel idaresi; yeni sezonda yeniden Avrupa kupalarına katılabilecek.

Bu kararın ardından takımın baş antrenörü Aziz Akkaya ile yeniden devam etmek isteyen bordo beyazlı kulüp, genel kurulun ardından tecrübeli hocayı Elazığ’a davet ederek, yeni sezon planlaması yapacak.

Aziz Akkaya’nın tavsiyeleri doğrultusunda Avrupa’da başarılı olacak bir kadro kurmayı hedefleyen İl özel idare kadın basketbol takımı, bazı önemli isimleri de kadrosuna katmayı planlıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137