Harbelife Nutrition Kadınlar Süper Ligi ekiplerinden ve bir yandan da Eurocup Women’da mücadele eden bordo beyazlı temsilcimiz Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı 16 Martta başlayacak Eurocup Women Top 16 maçları öncesi yöneticileri ile birlikte Elazığ Park Dedeman’ın konuğu olarak bir araya geldiler.

Düzenlenen yemeğe Kulüp Başkanı Mustafa Alpay, Baş Antrenör Aziz Akkaya, yöneticiler, sporcular ve staff ekibi tam kadro katıldı.

Yemek sonrası yazılı bir açıklama yapan Başkan Mustafa Alpay, Park Dedeman ailesine ve ilimizin değerli iş insanı Ahmet Ballıca’ya teşekkür etti.

“BAŞARILI OLACAĞIMIZA OLAN İNANCIMIZ TAMDIR”

Alpay yaptığı açıklamada, “Avrupa Kupası macerası öncesi böylesine güzel bir akşamda takımımızı bir araya getirerek takımımıza moral ve motivasyon açısından destek oldukları için kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah Avrupa arenasından hak ettiğimiz başarıları alarak şehrimizin yüzünü güldüreceğiz. Elazığ’ı Türkiye’de ve Avrupa’da temsil etmek mutlu ve gururluyuz. Ekibimizin morali yerinde. Hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. Bu takım bütün şehrin takımı. Başarılı olacağımıza olan inancımız tamdır” diye konuştu.

Başkan Mustafa Alpay, daha sonra iş insanı Ahmet Ballıca’ya adının yazdığı bir forma hediye etti.