Uzun bir süreden buyana isim sponsorluğu konusunda temaslarda bulunan Elazığspor Yönetim Kurulu, Tetiş Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile anlaşma sağladı.

Konuyla ilgili Elazığsor Kulübü’nden yapılan açıklamada, Elazığspor’un 1,5 sezon geçerli olacak anlaşma doğrultusunda Tetiş Yapı Elazığspor Kulübü adı altında faaliyet göstereceği belirtildi.

Akşam saatlerinde Elazığspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Elazığspor Kulüp Başkanı Sedat Karataş, Asbaşkan Osman Altungök ve Tetiş Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Tetik katıldı.

İmza töreninde konuşan Elazığspor Kulüp Başkanı Sedat Karataş, başlangıcı bu sezonun ikinci yarısından olmak üzere Tetiş Yapı ile 1.5 yıllık anlaşma imzaladıklarını ifade ederek, bu birlikteliğin güzel başarılara vesile olması yönünde temennide bulundu.

Bu sezonun ikinci yarısından itibaren 1.5 yıl boyunca kulübün isminin Tetiş Yapı Elazığspor olarak anılacağını söyleyen Sedat Karataş, desteklerinden dolayı Tetiş Yapı’ya teşekkür etti.

Tetiş Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Tetik ise Tetiş Yapı olarak şehrin marka değeri olan Elazığspor’a isim sponsoru olmak dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, yapılan anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundu.

Elazığspor Kulüp Başkanı Sedat Karataş ayrıca, sponsorluk anlaşmasının yapılmasında katkıları olan ilimiz Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.