Kadir Taşoğlu, Serbest Kalacak mı?

Elazığspor’da alacakları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran Kadir Taşoğlu, ödeme yapılmaması durumunda 11 Haziran’da serbest kalacak.

Kadir Taşoğlu, Serbest Kalacak mı?

Yeni sezonda 3. Lig’de mücadele edecek olan Elazığspor’da kadronun önemli isimlerinden Kadir Taşoğlu’nun alacakları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptığı başvuruda geri sayım devam ediyor.

Geride bıraktığımız sezonda toplamda 37 maça çıkan ve 3 gol-3 asistlik bir performans sergileyen Kadir Taşoğlu, 11 Haziran gününe kadar ödeme yapılmaması durumunda serbest kalacak.

Birçok takımın transfer listesinde bulunan ve Elazığspor ile 1 yıl daha sözleşmesi olan başarılı futbolcunun yaklaşık 300 Bin TL alacağı bulunuyor.

Cengizhan Akgün'ün alacağını son gün ödeyerek boşta kalmasını engelleyen Bordo-Beyazlı Yönetimin Kadir Taşoğlu konusunda nasıl bir adım atacağı ise merak konusu oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Zeynel
Zeynel - 3 yıl Önce

300 milyar alacak vay baboo kaç paraya oynuyor bu topçular yirmi yaşında aldıkları paralara bak yav ölek biz

Akan
Akan - 3 yıl Önce

Artisin biri,bir haltta olsa adam gam yemez,topu alıp daire çizip duruyor, kimseyi bulamazsa kendine çalım atıyor,bundan topçu olmaz,bizden defolsunda nereye giderse gitsin

SIRADAKİ HABER

banner137