Yakın zamanda ihalesi gerçekleştirilen ve ilçelerde sportif anlamda yenileme ve yeniden inşa konusunda hız verilen spor salonları ve futbol sahalarının da arasında ye alan Karakoçan Futbol Sahası ve Spor Salonu yapımında sona gelindi.

İlçenin gençleri ve Amatör Sporuna hazır hale getirilecek olan Karakoçan’da bakım onarım işlerinde son rötuşlar gerçekleştiriliyor.

EREN: İLÇEMİZ SPOR SEVERLERİNİN HİZMETİNE SUNACAĞIZ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Karakoçan ilçemizde yapmış olduğumuz spor yatırımları kapsamında, Spor Salonu dış cephe, salon zemini yenilenmesi, tribün, soyunma odaları, salon içi bakım onarım ve ayrıca Futbol Sahasında Tribün, Skorboard, aydınlatme, çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları ile hazır hale getiriyoruz. İlçemiz Gençleri ve Amatörsporuna hizmet için gün saydığımız Karakoçan’da futbolun yanı sıra Salon Sporlarının da yapılabileceği Spor Salonumuzda bakım onarım çalışmalarını da tamamlayıp İlçemiz spor severlerinin hizmetine sunacağız. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.