Karşılaşmanın Ardından Büyük Mutluluk Yaşandı

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde Play-Off mücadelesi veren İl Özel İdare, Edirne Belediyesi Edirnespor’u 79-60 mağlup etti. Maçın ardından oyuncular açıklamalarda bulundular.

Karşılaşmanın Ardından Büyük Mutluluk Yaşandı

İl Özel İdare taraftarı önünde play-off yolunda önemli bir galibiyete daha imza attı.

Edirne Belediyesi Edirnespor’u konuk eden İl Özel İdare rakibini 79-60 mağlup etti.

Karşılaşmanın ilk çeyreğini 26-13 önde tamamlayan turkuaz-beyazlılar, devreyi de 48-30 galip bitirdi.

Üçüncü periyotta hücumda etkili olamayan Özel İdare rakibin farkı indirmesine müsade ederken, son çeyrek öncesinde aradaki fark 5’e kadar indi.

Son çeyrekte hücumda yeniden organize olan turkuaz-beyazlılar, rakibine iyi savunmada yapınca arada ki fark yeniden açıldı ve müsabaka Özel İdare’nin 79-60 galibiyetiyle sona erdi.

İl Özel İdarede Sharon Houston 23, Nihal Güngör ise 18 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı.

Rakibi Edirne Belediyesi Edirnespor’u farklı mağlup ederek play-off yolunda önemli bir engeli daha aşan İl Özel İdare oyuncuları karşılaşmanın ardından galibiyetin sevincini doyasıya yaşarken, açıklamalarda bulundular.

 “LİGİ ÇIKMAK İSTİYORUZ”

 İl Özel İdarede oyuncu Nihan Demirkol, “Gailibiyet serisine devam ediyoruz. Bir çıkışa geçtik, takımımızın kimyası da yavaş yavaş oturuyor. Bugün de kazandık, inşallah önümüzdeki maçları da kazanıp Play-Off’da en iyi yere gelip ligi çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“BUNDAN SONRAKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ”

Baş antrenör Derya Özyer, “Bizim açımızdan iyi bir galibiyet oldu. Bir seri yakaladık, bunu devam ettirmek istiyorduk. Kendi evimizde iyi bir başlangıç yaptık maça. İlk yarıdan bayağı farklı öne geçtik. Ama üçüncü periyotta rakibe kaptırdık. Fakat maçın son bölümünde gerçekten iyi savunma yaparak ve akıllı hücum ederek güzel bir fark yakaladık. Bizim için iyi bir galibiyetti. Rakibimizi de mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Kendi oyuncularımı da galibiyetten dolayı tebrik ediyorum bundan sonraki maçlara bakacağız” şeklinde konuştu.

“GALİBİYET ALMAK İSTİYORUZ”

İl Özel İdareli oyuncu, “Bizim için önemli bir galibiyetti. Serimizin devamı açısından. Play-Off’a girmeden önce alabildiğimiz kadar galibiyet almak istiyoruz. Daha sonrası bizim için daha kolay geçecektir. Arkadaşlarımı ve karşı takımı tebrik ediyorum” diye kaydetti.

“PLAY-OFF’A İLERLEMEK İSTİYORUZ”

İl Özel İdareli oyuncu, “Biz artık geçmişi unutup her maç tek tek maçlarımıza bakıp, bu hafta üç tane maçımız var. Bu deplasmanda kaybettiğimiz ir maçtı bizim için çok değerli bir galibiyet oldu. İnşallah önümüzdeki maçlarında hepsini kayıpsız alırız, Play-Off’a ilerlemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÇOK SEVİNEREK MAÇI KAZANDIK”

İl Özel İdareli oyuncu, “Biz açıkçası bu maçı en başından belli çok istemiştik. Edirne’de bize bir sürü kötülük yaptılar onun karşılığını vermek istedik. Çok sevinerek maçı kazandık” şeklinde konuştu.

“BİZİM İÇİN ÇOK GÜZEL BİR GALİBİYET OLDU”

İl Özel İdareli oyuncu, “Öncelikle zaten kazanmak istediğimiz bir maçtı. Edirne’de çok talihsiz bir şekilde kaybettik bu maçı. Play-Off için de çok güzel bir galibiyet oldu bizim için, takım arkadaşlarım ve karşı takımı tebrik ediyorum” diye kaydetti.

“TARAFTARLAR ÇOK İYİ HER ZAMAN BİZİ DESTEKLİYORLAR”

İl Özel İdareli oyuncu, “Finallere gitmek için heyecanlıyım. Adım adım kazanarak devam ediyoruz. Daha iyi olacak. Umarım kazanırız, taraftarlar çok iyi her zaman bizi destekliyorlar. Geldikleri için çok mutluyum ve memnunum” diye kaydetti.

“MAÇ MUHTEŞEMDİ”

İl Özel İdare basketbol takımı basın sözcüsü Orçun Coşkun, “Galibiyet serimize devam ediyoruz, bununla dört maç oldu. Seyirci muhteşemdi, maç muhteşemdi, sporcularımıza teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

“HEDEFİMİZE DOĞRU ADIM ADIM İLERLİYORUZ”

 İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu ise, “Hem seyircimize çok teşekkür ediyorum, salonumuz sdolmuştu ve maçın sonuna kadar ciddi tezahürat vardı maçın sonuna kadar desteklerini esirgemediler. İyi hazırlanmıştık, bu seriyi de bozmak istemiyorduk aslında. Ben Edirne maçına deplasmana gitmiştim, orada bayağı bir çekişmeli bir oldu, yenilmiştik. Buna çok önem veriyordum bu galibiyeti alalım diye. Takımımız güzel, seyircimiz desteğinde inşallah bu seriyi devam ettireceğiz, hedefimize doğru adım adım ilerliyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137