Ankara Demirspor maçı hazırlıklarına devam eden Birevim Elazığspor’un antrenmanında sürpriz konukları vardı.

Kaya Karakaya Fen Lisesi yöneticileri ve öğrencileri, bordo beyazlı kulübü ziyaret ederek, antrenmanı da takip ettiler.

Okul Müdürü Yadin Çelik ve beden eğitimi öğretmeni Metin Karışan’la birlikte öğrenciler, antrenman sahasında teknik heyet ve sporcularla bir araya gelerek sohbet ettiler.

Kaya Karakaya Fen Lisesi öğrencileri daha sonra futbolculara baklava ikramında bulundular.

ÇELİK: LEVENT HOCAMIZ TAKIMIMIZA ÇOK ŞEY KATACAKTIR 

Kaya Karakaya Fen Lisesi Müdürü Yadin Çelik, “ Öğrencilerimizle birlikte Elazığspor’umuzu ziyaret etmek istedik. Elazığspor’umuza destek amaçlı geldik. Futbolumuzun olması gereken yerde olması için her türlü desteğimizi en azından dualarımızla sunacağız takımımızın yanında olduğumuzu her yerde her zaman Elâzığ sporu destekleyeceğimizi belirtmek açısından öğrencilerimizle birlikle geldik ve bugün teknik direktörümüzü ilimize gelmesinden dolayı bir hayırlı etmek, başarılar dilemek ve inşallah Levent hocamız takımımıza çok şey katacaktır ve bu katkısında biz her yerde ve her şekilde destekleyeceğiz bu anlamda kendisine başarılar diliyoruz.

ÖZTÜRK: BU ZİYARET BİZE MOREL VE MOTİVASYON OLDU 

Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk de, “ Kaya Karakaya Fen Lisesi Müdürü Yadin Çelik,

Ve öğrencilerinin ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek,  öğrencilerimizle tanıştık pırıl pırıl Türkiye’nin en başarılı liselerinden biri, inşallah geleceğin yıldızları bunlar hepsine tekrardan bu motivasyondan dolayı teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandı.

Başkan Öztürk, ziyaretin sonunda Kaya Karakaya fen lisesi öğrencisine futbol topu hediye ederken, öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.