Kehinde Bonservis Olarak Servet İstedi!

Elazığspor’la olan sözleşmesi sona eren Muhammed Kehinde 2 yıllık yeni sözleşme için bordo-beyazlı kulüpten bonservisiyle birlikte 600 bin Euro talep etti.

Kehinde Bonservis Olarak Servet İstedi!

Nijeryalı Forvet Muhammed Kehinde 2 yıllık yeni sözleşme için Elazığspor’dan bonservisiyle birlikte toplam 600 Bin Euro ücret talep ettiği öğrenildi.

Bonservisi Birleşik Arap Emirlikleri ligi takımlarından Al Fujairah’ta olan 23 yaşındaki yıldız oyuncunun Elazığspor’da 2 sene daha oynamasının fiyatı 600 Bin Euro. 

Ara Transfer Dönemi’nde opsiyonlu olarak Al Fujairah’ta kiralanan ve bonservis bedeli 200 Bin Euro olan Nijeryalı Muhammed Kehinde Bordo-Beyazlı Transfer Komitesiyle yaptığı görüşmede bonservis ücreti hariç 2 yıllık sözleşme bedeli için toplam 400 Bin Euro yani yaklaşık olarak 1.6 Milyon TL ücret istediği spor servisimize gelen bilgiler arasında.

Elazığspor taraftarının takımda kalmasını istediği 23 yaşındaki yıldız golcünün talep ettiği bu ücretle zaten maddi sıkıntı içerisinde bulunan Bordo-Beyazlı Kulübün bu teklifi kabul etmeyeceği ve yeniden kiralık olarak anlaşma yoluna gidilecek. Nijeryalı Oyuncu kiralık olarak ise 400 Bin TL istediği bildirilirken Bordo-Beyazlı Yönetimin bu ücrette de indirime gitmesi için genç golcüyü ikna etmesi gerekecek. 31 Mayıs itibariyle Elazığspor’la sözleşmesi sona eren Nijeryalı Oyuncu ve kulübü ikna edildiği takdirde yeni sezonda da kiralık olarak Elazığspor forması giyeceği bildirildi.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137