Elazığlı Kick Bokscular Antalya’dan madalya ile döndüler.

8-14 Ocak tarihleri arasında yapılan Kick Boks Açık Türkiye Şampiyonasında Elazığlı sporcular Mahmut Güneş Türkiye 1.’si, Cebrail Safter ise Türkiye 2.’si oldu.

“BÜYÜK BAŞARI GÖSTERDİLER”

Milli Takım antrenörü Zülfü Topuz, “Turnuva çok iyi geçti Elazığ’daki sporcularımız büyük başarı gösterdiler. Hepsini tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Turnuva ’da dereceye giren arkadaşlarımız Mahmut Karagüneş Türkiye şampiyonu oldu, Cebrail Safter ise Türkiye ikincisi oldu. Derece yapan diğer sporcu arkadaşlarımızın da hepsine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“BİRİNCİ BASAMAĞI GEÇTİK”

Kick Boks Türkiye 1.si Mahmut Güneş, “Hocamızın bize sonuna kadar inandğı için kendisine teşekkür ediyoruz. Milli Takım kriterlerini oluşturan 3 kısım var birinci basmağı çok şükür geçtik sırada Nisan ayının 4. Gününde uluslararası turnuvada yine iyi bir derece alıp milli takıma seçilmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

“BAŞARI ELDE ETMEYİ PLANLIYORUZ”

Türkiye 2.si Cebrail Safter ise, “Bizler emek sarf ettik bu turnuvaya çok iyi bir şekilde hazırlandık. Allah nasip ederse 4 Nisan’da uluslararası turnuva düzenlenecek,  o turnuvada da başarı elde etmeyi planlıyoruz” diye konuştu.