Elazığspor Teknik Direktörü Levent Eriş, transfer engelinin kaldırılmasının şuanda zor olduğunu öne sürerek buna rağmen Elazığspor’un küme düşme korkusu yaşamayacağını söyledi.

Şu aşamada transfer engelinin kaldırılmasının zor olduğunu öne süren tecrübeli teknik adam, buna rağmen Bordo-Beyazlı ekibimizin küme düşme korkusu yaşamayacağını söyledi.

Transferin açılabilmesi için bazı çalışmalar yapılmasına rağmen sonuç alınamadığını ifade eden Elazığspor Teknik Direktörü Levent Eriş, mevcut kadroyu lige hazırlamaya çalıştıklarını ve çok olumlu işler yaptıklarını belirtti.

Bazı oyuncuların en azından kendilerine olan güvenlerinin yerine geldiğini vurgulayan Eriş; Yiğitcan, Kadir Taşoğlu ve Onur Alsu’nun sakatlıklarının devre arasında en büyük sıkıntılardan biri olduğunu ancak Ahmet Burak Solekel, Tufan Kelleci ve Eren’in takıma dahil olmasının ise kendilerine artı bir kazanç olduğunu savundu.

Elazığspor’u hep yukarıda tutmaya çalışacaklarını kaydeden Teknik Direktör Levent Eriş, “Kimin ne transfer yaptığı, kimin hangi oyuncuları aldığıyla ilgilenmiyoruz. Bunu bir sefer Elazığ halkının bilmesini rica ediyorum. Bu çocuklarımıza sahip çıkalım. Biz ayaklarımızı yere sağlam basarak yürümeyi seviyoruz. O yüzden de bu borç batağında kalkıp ta bu kulübü daha çok borç batağına sürüklemektense; çok daha doğru adımlarla, çok daha geleceği planlayarak yürümeye çalışıyoruz.  Bizim 2.Devre içeride oynayacağımız 8 maç var. Bu müsabakaları kazandığımız takdirde aşağılarda kalma gibi bir sıkıntımız olmayacak. Bizim tek amacımız bu. Biz küme düşme gibi bir sıkıntının içerisinde yer almayacağımızı düşünüyorum. Herkes Eyüpspor’un transferlerini konuşuyor. Eyüpspor bizim rakibimiz değil ki. Bizim en az 6-7 tane daha rakibimiz var. Bu rakipler bizden 5 puan önde gibi görünüyor olabilirler ama daha sonraki süreçte neler yaşanacağına hep beraber şahit olacağız.” ifadelerini kullandı.