Elazığspor’un altyapısından kazandırılan futbolcular Eren Çinkılıç ve Ömer Yıldız, Bayburtspor maçının ardından mikrofonlarımıza değerlendirmelerde bulundular.

Eren Çinkılıç, Elazığspor’un ligde kalacağını belirtti.

"LİG BİTMEDİ VE GÜZEL BİR YERDE BIRAKACAĞIZ"

Yakın zamanda geçirdiği sakatlığı atlattığını dile getiren genç oyuncu Eren Çinkılıç, “Bu maçı kazanmak için mücadele ettik olmadı ama Lig bitmedi ve güzel bir yerde bırakacağız hocamızda bize gerekli şeyleri her zaman söylüyor ve her zaman arkamızda gereçten bir öğretmen gibi ve inşallah bu takım güzel bir yerde bitirecek bu ligi” diye kaydetti.

"ŞUNA ÇOK İYİYİM"

Sakatlığının uzun sürdüğünü belirten Eren, “Şuan çok iyiyim bundan sonra daha fazla katkı sunacağım, zor bir sakatlıktı ayağım kırıldı Allah kimseye göstermesin umarım bende bir daha yaşamam” dedi.

"BUNDAN SONRAKİ HER MAÇIMIZA PUAN İÇİN ÇIKACAĞIZ"

Takımın gol umutlarında olan Ömer Yıldız ise iyi bir devre arası geçirdiklerini belirterek, “Güzel bir galibiyet almak istiyorduk ama futbolda bunlar her zaman var iyi oynadığın zaman her zamana kazanamıyorsun biz bugün kazanmak istiyorduk ama ne yazık ki bir puan aldık bu bir puana üzülüyoruz bundan sonraki her maçımıza puan ve puanlar için çıkacağız bunda Elazığ halkın da Elazığ taraftarı da emin olsun biz elimizden gelen her şeyi yapacağız takım ortalarda ve biz güzel bir yerde bitirmek istiyoruz” İfadelerinde bulundu.

"ÇOK ÇALIŞIYORUM BUNDAN HERKES EMİN OLABİLİR"

Ömer Yıldız, Elazığlı olmaları nedeniyle üzerlerinde bir baskı hissettiklerini de kaydederek, “Bizden bir beklenti olduğunun farkındayım elimizden geldiği kadarda çalışıyoruz 1.5 yıllık bir sakatlık yaşadım ayağım kırıldı, çapraz bağım koptu onları telafi etmek için çok çalışıyorum bundan herkes emin olabilir” açıklamalarında bulundu.