Balıkesir Baltok – Elazığspor karşılaşmasının ardından Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin kalpar ve futbolcular açıklamada bulundular.

“TAKIMIN ŞANSSIZLIĞI, TALİHSİZLİĞİ DİYEBİLİRİM”

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “Her şey den önce ilk yarı gerçekten kontrollü geçti iki takım açısından da. İki takımda çok fazla pozisyon bulamadı. Ama topun çoğunluğu bizde kaldı, iyi pas da yaptık, doğru pas yaptık. Sadece ofansif oyunda daha etkili olmamız gerekiyordu bu yapılan paslardan dolayı onu gerçekleştiremedik. İkinci yarıya da mağlup durumda başladık. 47. Dakikada mağlup takıma düşen bir takım olduk. Aslında orada küçük bir yanlış ve hatalar oluştu. Orada adam vardı ama rahat vurdu kafayı, vurmaması lazım. Dolayısıyla 1-0 mağlup duruma düşen bir Elazığspor oyun içinde kopmadan beraberliği yakalamak için mücadele etmesi gerekirdi. Oyuncu değişiklikleriyle bunu ortaya koymaya çalıştık. Oyuncu değişikliklerinin de bize çok büyük katkısı oldu. Dolayısıyla 1-1’i yakaladık. 1-1’i yakaladıktan sonra yine golü arayan biz olduk. Penaltı bulduk, penaltıyı da kaçırdık. Tom’un şanssızlığı takımın şanssızlığı, talihsizliği diyebilirim” ifadelerini kullandı.

“HEDEFE ULAŞACAĞIZ”

Canberk Dilaver, İlk yarı biraz temkinli başladık, kesinlikle kazanmaya geldik. Ama biz kaybedebilirdik de kazanabilirdik de. 1 puan kötü bir puan değil. Önemli olan aslında yenilmemek bizim adımıza. 2 gün sonra daha da önemli bir maç var. Biz hedefimizde ilerliyoruz, bir sıkıntı yok Allah’ın izniyle hedefe ulaşacağız” şeklinde konuştu.

“GEÇMİŞ OLSUN DEYİP ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ”

Muhammed İldiz, “Maçtan önce konuşsaydık herkes 1 puan için iyi düşünürdü. Sonuçta Balıkesir zor bir deplasman. Zemin biraz kötüydü, maç şartları tam futbol oynamaya uygun değildi ama son 5 dakikada kaçırdığımız penaltıdan dolayı çok üzgünüz. Olabilir herkes kaçırabilir, dünyaca ünlü yıldızlar da kaçırıyor Tom’da kaçırabilir. Geçmiş olsun deyip önümüze bakacağız. Bende kendi açımdan çok sevindim, iyi bir başlangıç yaptım. İnşallah bunun devamını getirir, sezonu hayırlı bir şekilde tamamlarız” diye konuştu.

“TAKILI KALMAMAMIZ LAZIM”

Mehmet Yiğit, “ Son dakika penaltı pozisyonu Tom atbilse 3 puan alacaktın gerçekten Play-off adına çok önemli bir puandı. Ama futbolda böyle şeyler var. Tom’da bizim için önemli bir oyuncu. Kaçırabilir bu bende olabilirdim, Tom’da olabilir, başkası da olabilirdi. Önümüzde Çarşamba günü oynayacağımız Giresun maçı var. Onu düşünmemiz lazım, çok takılı kalmamamız lazım. Bütün taraftarlarımızı, bütün şehrimizi maça bekliyoruz” diye kaydetti.