Maddi Durumu İyi Olmayan Kulüplere Antrenör Desteği

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gür, Kanal Fırat Televizyonu’nda yayınlanan “Maraton” programında önemli bir projeyi açıkladı. Gür, ASKF, TÜFAD ve Halk Eğitim Merkezi’yle ortak proje hazırladıklarını ve maddi durumu iyi olmayan futbol kulüplerine hocalarını halk eğitim merkezi üzerinden ders ücreti karşılığında görevlendireceklerini söyledi.

Maddi Durumu İyi Olmayan Kulüplere Antrenör Desteği

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gür, Kanal Fırat Televizyonu’nda yayınlanan ve spor Koordinatörü Coşkun Kamaç’ın hazırlayıp sunduğu ‘Maraton’ programının konuğu oldu.

Türkiye amatör spor kulüpleri konfederasyonu genel kurulunda yönetim kurulu asil üyeliğine seçilme başarısını gösteren Gür, maraton programında önemli bir projeyi açıkladı.

Gür, ASKF, TÜFAD ve Halk Eğitim Merkezi’yle ortak proje hazırladıklarını ve maddi durumu iyi olmayan futbol kulüplerine hocalarını halk eğitim merkezi üzerinden ders ücreti karşılığında temin edeceklerini söyledi.

GÜR: YENİ BİR PROJE HAZIRLIYORUZ

Başkan Gür, “TÜFAD, ASKF ve Halk Eğitim Merkezi ile bir proje hazırlıyoruz. Bunda TÜFAD’ı da katacağız içerisine. Özellikle maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize hocalarının Halk Eğitim Merkezi üzerinden ders saati ücreti karşılığında adapte edeceğiz kulüplerimize. Biz evrakları hazırladıktan sonra, TÜFAD’dan gerekli belgeleri aldıktan sonra seminere katılmış olma şartı olmazsa olmaz orada. Oradaki müsait olan hocalarımızın, şartları tutan hocalarımızın Halk Eğitim Merkezi üzerinden saat karşılığında Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz ile bir protokol çerçevesinde kamuoyuna açıklayacağız bunu. Orada görevlendirip takımların sorununu yüzde 70-80 oranında azaltacağız inşallah. Halk Eğitim Merkezi üzerinden, TÜFAD’ımızla birlikte ortak proje olarak vereceğiz bunu. Ortak projemiz bu. Ciddi bir çalışma. Allah nasip ederse bunu da önümüzdeki günlerde detaylı bir şekilde açıklıyoruz. Bizim AR-GE birimimiz proje hazırladı. Son durumu açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137