Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Bölge Başkanı ve Elazığ İl Temsilcisi Mustafa Akgün Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü olarak süper lige yükseldiklerini ve Elazığ’ı en üst seviyede temsil edeceklerini söyledi.

“İLİMİZİN KENDİ ÖZ ÇOCUKLARIYLA BAŞARDIK”

Akgün, “Biz bu sene Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü olarak süper lige çıktık. Bayan takımımız olarak. Süper lige çıktığımız için bunu bizim ilimizin kendi öz çocuklarıyla başardığımız için bir haber değerinin olduğunu düşündüm. Çünkü biz şu anda bu sporcularla Fenerbahçe, Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediye gibi takımlarla artık mücadele edeceğiz. Bizim kendi çocuklarımızla bir yıllardır çalışmamızın neticesi olarak bunu aldık. Destek lazım mı? Evet, her zaman ki gibi destek lazım ama çabalarımız sonucunda desteklerimizi bir neticede bulduk. Vali Bey’de ileride görüşmelerimiz olacak. Randevu talep ettik. Bu sezon süper lige çıktığımızın müjdesini biz Elazığlı sporseverlere ve Elazığ’ın tüm insanlarına kendi özverili çocuklarımızla çıkmasının neticesini size bildirmek istedik” ifadelerini kullandı.

“BİZİM HİÇ KİMSEDEN BİR EKSİĞİMİZ YOK”

Mustafa Akgün, “Elazığ’da DSİ spor, Belediyespor, Gençlik spor birde Masa Tenisi ihtisas olarak 4 tane spor kulübümüz var. Bu kulüplerimizle Gençlik spor Kulübümüz de aynı zamanda birinci ligde. Liglerde takımlarımız çok fazla var. Ayrıyeten Elazığ olarak federasyonda oy potansiyelimizde yüksek derecede var. Devam ediyoruz. 3 tane salonumuz var. Yakup Kılıç Spor Salonu’nda bir masa tenisi salonumuz var. TOKİ’de bir salonumuz var, Doğukent’te bir salonumuz var. Bu merkezlerde çocuklarımız çalışıp belli bir noktaya geliyorlar. Ayrıyeten Milli Sporcularımız var. Bu sporculardan karma oluşturup üst liglere taşıyoruz. Kesinlikle transferimiz yok. Hepsi Elazığ’ın özverili ve kendi içinden çıkmış sporcular. Elazığ çocukları inanın ki çalıştıkları zaman belirli bir noktaya gelebiliyorlar, en üst noktaya tırmanabiliyorlar. Çünkü bizim hiç kimseden bir eksiğimiz yok. Aksine daha öz veriliyiz. Bu da bizim bir fazlalığımız olarak düşünmeliyiz” şeklinde konuştu.