Kongre sürecini geride bırakan Elazığspor’da gözler yönetim kurulu toplantısına çevrildi. Yapılacak olan ilk toplantıda yönetimin görev dağılımı yapması bekleniyor.

25 kişilik yönetim kurulunda, önceki dönemlerde yönetimlerde görev almış tecrübeli isimler de bulunurken, bu nedenle aktif görevlere bu isimlerin getirileceği tahmin ediliyor.

Elazığspor Kulüp Başkanı Mehmet Parlakyıldız, henüz görev sürelerinin çok yeni olduğunu ve bu nedenle de herhangi bir çalışma yapmadıklarını aktarırken, hafta içerisinde yönetim kurulunu toplayacağını ve muhtemelen ilk toplantıda görev dağılımını yapacaklarını söyledi.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu Elazığspor Başkanlığına seçilen Mehmet Parlakyıldız ve yönetimini resmi sayfasından yayınladığı mesajla tebrik etti. Mesajda şu ifadelere yer verildi.

Tetiş Yapı Elazığspor Kulübü'nün yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı sonucunda başkanlığa seçilen Sayın Mehmet Parlakyıldız ve Yönetim Kurulu'nu tebrik eder, yönetim dönemlerinde başarılar dileriz.