Mehmet Yiğit Sözleşmesini Fesih Etti

Elazığspor ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan, daha önce serbest kalma hakkını elde eden Mehmet Yiğit sözleşmesini fesih etti.

Mehmet Yiğit Sözleşmesini Fesih Etti

Elazığspor’da bir ayrılık daha yaşandı.

Daha önce sözleşmelerini fesih eden futbolcular kervanına Mehmet Yiğit’te katıldı.

Elazığspor’da 3 sezon futbol oynayan kaptanlığa kadar yükselen ve taraftarların gönlünde taht kuran Mehmet Yiğit sözleşmesini fesih etti.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından serbest kalma hakkını elde etmesine rağmen kongre sürecini bekleyen tecrübeli futbolcu bugün itibariyle takımdan ayrıldı.

Sözleşmesini fesih etmesi ile ilgili spor servisimize açıklamalarda bulunan Mehmet Yiğit, üzgün olduğunu ifade etti.

3 sezon Bordo-Beyazlı formayı giyindiğini ifade eden Mehmet Yiğit, Elazığspor’dan ayrılma sebebinin ekonomik nedenlerden kaynaklanmadığını söyledi.

Bütün olumsuzluklara rağmen serbest kalma hakkını elde ettiğini ancak kongreyi beklediğini vurgulayan Mehmet Yiğit, eski yönetimin devam etmeme kararı alması beni yine Elazığspor’dan koparamadı bir umutla yeni yönetimi bekledim çünkü ben Elazığspor’u çok seviyorum yeni yönetimle yeni bir sayfa açabileceğimi düşündüm. Ancak yeni yönetimin 3 gün içinde istifa etmesi benimde düşüncelerimin değişmesine sebep oldu. Sonuçta bu işten ekmek kazanıyorum ve geleceğimi düşünmek zorundayım dedi.

Mehmet Yiğit Gençlerbirliği, Altay, Giresunspor, Ümraniyespor ve Adanaspor gibi takımlardan teklifler aldığını ve birkaç gün içinde transferi hakkında karar vereceğini söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mehmet künkül
mehmet künkül - 6 yıl Önce

EMEGİNE YÜREGİNE SAGLIK KAPTANIM SİZDE EKMEK PARASI İÇİN MÜCADELE EDİYORSUNUZ.BUNDAN SONRAKİ SPOR YAŞAMINDA CANI GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner137