Merkez Hakem Kurulu, Haftanın Hakemlerini Açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 13.hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Yapılan atamalara göre, pazar günü Elazığ’da oynanacak olan Birevim Elazığspor - Sivas Belediyespor karşılaşmasını Tekirdağ Bölgesi Klasman Hakemlerinden Ozan Bileyci yönetecek.

Merkez Hakem Kurulu, Haftanın Hakemlerini Açıkladı

Türkiye futbol federasyonu merkez hakem kurulu, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 13. Hafta müsabakalarında düdük çalacak hakemleri açıkladı.

Merkez Hakem Komitesi tarafından yapılan atamalara göre, 17 Kasım Pazar günü saat 13.00’de Gençlik Merkezi Sahası’nda oynanacak olan Birevim Elazığspor-Sivas Belediyespor karşılaşmasını Tekirdağ Bölgesi’nden Klasman Hakemi Ozan Bileyci yönetecek.

Hakem Bileyci’nin yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi’nden Klasman Yardımcı Hakemleri Barkın Güdü ve Samet Özkul yapacak.

Zorlu mücadelede 4. Hakem olarak ise yine Tekirdağ Bölgesi’nden Klasman Hakemi Erkan Eryılmaz görevlendirildi.

Müsabakanın hakemi Ozan Bileyci, Sivas Belediyespor karşılaşması ile birlikte Birevim Elazığspor’un maçını ilk kez yönetmiş olacak.

Profesyonel kariyerinde şu ana kadar 51 karşılaşmada düdük çalan Hakem Ozan Bileyci, bu maçlarda 229 sarı, 5 de kırmızı kart çıkarırken, 9 kez ise ikinci sarıdan kırmızı kartına baş vurdu.

Genç hakem yönettiği 51 maçta 15 kez ise penaltı noktasını gösterdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137