Milletvekili Balık’tan İl Özel İdare’ye Moral Ziyareti

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık Elazığ İl Özel İdaresi Kadın Basketbol takımını ziyaret etti.

Milletvekili Balık’tan İl Özel İdare’ye Moral Ziyareti

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Elazığ İl Özel İdaresi Kadın Basketbol takımını ziyaret etti.

Milletvekili Sermin Balık İl Özel İdaresi Kulüp Başkanı Sebahattin Uçar’dan takımın son durumu hakkında bilgi aldı.

BALIK: BİZ YİNE ŞEHRİN YÖNETİCİLERİ İLE BİRLİKTE TAKIMIMIZIN ARKASINDA OLACAĞIZ

Elazığ Milletvekili Sermian balık ziyaret esnasında yaptığı değerlendirmede “Öncellikle bize bu gururu yaşattıkları için sporcu kızlarımıza, bütün ekip çalışanlarımıza, antrenörümüze burada emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çünkü ilk defa hakikaten biraz öncede arkadaşlarımız söyledi. Ankara’dan bu tarafı süper ligde oynayan tek takım. Takımız çok büyük bir özveri ile süper ligede çıktılar. Ben herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Süper ligde oynayan bir takımın elbette şehre çok büyük katma değeri var. Şehrimin tanıtımıyla birlikte burada bir özellikle kadın takımının bu kadar başarılı olabilmesi de benim için ayrıca bir övünç kaynağı. Çünkü doğudan bir yükselen ses var kadınların kızlarımızın da bu sese katkı sağladıkları için ben çok teşekkür ediyorum. Çok güzel şeyler olacak. Elazığ’a spor kulüplerimiz gelecek, büyük spor kulüplerimiz gelecek. İlk 8’ de olursak eğer Avrupa’ da oynayacaklar kızlarımız ben onu başarabileceklerini yürekten inanıyorum. Bundan sonraki her aşamasında da biz yine şehrin yöneticileri ile birlikte takımımızın arkasında olacağız” ifadelerini kullandı.

ORAK: UMARIM HEPİMİZ İÇİN HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLUR

İl Özel İdaresi takımı Antrenörü Olcay Orak da, “İlimize ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Takımımızın ve ilimizin bu tarz bir desteğe ihtiyacı vardı. Her şey için çok teşekkür ediyoruz. Bizde elimizden geldiğince sahanın içinde ve dışında hem Elazığ İl Özel İdare takımına hem Elazığ şehrine yakışır bir basketbol oynayacağız. Oynadığımız basketbol ile de buradaki bütün seyircilere inşallah kat ve kat sahaya davet ediyoruz.  Umarım hepimiz için her şey çok güzel olur” şeklinde konuştu.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Can
Can - 5 yıl Önce

Bizce siz bu şehirden elinizi çekseniz daha iyi olacak.

Final
Final - 5 yıl Önce

Sayın vekilim;672 kişilik kadro için 15774 kişi başvurmuş.kurada çıkma oranı yüzde 4

SIRADAKİ HABER

banner137