Milletvekili Bulut Ve Başkan Şerifoğulları Stadyumları İnceledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, inşaatları devam eden Atatürk Stadyumu ve Doğukent Stadyumu’nda incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Milletvekili Bulut Ve Başkan Şerifoğulları Stadyumları İnceledi

İlimizde yapımı devam eden Atatürk Stadyumu ve Doğukent Stadyumu inşaat alanlarında incelemelerde bulunan Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.

Bulut ve Şerifoğulları’na, ziyaretlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver’in yanı sıra, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren de eşlik etti.

EREN: PROFESYONEL TAKIMLARIMIZI BURAYA DEPLASE ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, yapılan incelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunarak “28 ağustos da ihalesini yapmış olduğumuz Doğukent mahallesinde ki 2650 seyirci kapasiteli, tribün altı spor salonlu, soyunma odalı sahamızdayız. Malumunuz 3 gün önce çim sermeye başladık, buraya doğal çim döşüyoruz sahamız için Müteahhidimize 10 gün süre vermiştik şuanda bu sahanın bitimi ile birlikte Elazığspor ve BelediyeSpor gibi profesyonel takımlarımızı Gençlik Merkezi yanındaki sahadan buraya deplase etmeyi düşünüyoruz tabi bu sahanın yapımında sayın valimizin ve milletvekillerimizin çok büyük katkıları oldu.

  Elâzığ’ımıza gerçekten tesis hem noktasında hem de daha sonra Elazığspor Yeni Şehir Stadına taşınmasına ile birlikte amatöre kalacak bir saha olması hasebiyle çok önemli, ben bu anlamda sizlerin huzurunda sayın milletvekillerimize ve spor müdürümüze verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

BULUT: YETERLİ VE GEREKLİ ÖDENEKLERİ SAĞLADIK

Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ise yaptığı değerlendirmede, Atatürk Stadyumu’nda biraz gecikme yaşandığını ifade ederken, “Ben sayın gençlik müdürümüze çok teşekkür ediyorum sporun içinden gelen bir kardeşimiz o konuda tecrübeli olduğu için yönlendirdi ‘sayın vekilim gençlik merkezinin yanındaki alanı şu şekilde yapabilirsek yetiştirebiliriz profesyonel takımların futbol oynayabileceği hale dönüştürebiliriz’ dedi. Bizlerde onların önünü açtık yeterli ve gerekli ödenekleri sağladık orayı açtık ama bununla da yetinelim istemedik istedik ki bundan sonraki maçlarını yüksek standartlı bir stadyumda yapsın adeta butik bir stadyum yapalım istedik hemen Doğukent mahallesindeki tesisin ihalesini yaptırdık istedik ki oda çim saha olsun hem Elâzığ Belediye sporumuz hem de Elazığspor’umuzun maçlarını yüksek konforda oynayabileceği bir alan oluşturalım istedik” diye konuştu.

BULUT: BİR YIL İÇİNDE 3 TESİSE KAVUŞMUŞ OLACAĞIZ

Milletvekili Bulut, “Stadyumların yapımları hemen biten yerler değil en ufak stadyum 3-4 yılı buluyor biz bunu hızlandırmaya çalışacağız ama bu süre içerisinde takımımızın başka illere muhtaç olmasın diye burada bu çalışmayı başlattık ve geldik yerinde denetliyoruz. Ben spor müdürümüze ve işi üstlenen firmaya teşekkür ediyorum zamanından önde gidiyorlar ve bugün çim serilmiş halde sizde gördünüz birkaç güne kadar komple çimilemem işi bitecektir çimin tam sezonunda söylediler tam mevsimi ve ideal bir zaman olduğunu söylediler bu yönüyle de önemli inşallah ekilen çim bu yönüyle de boşa gitmeyecektir Bunun yanı sıra inşallah diğer bir sahamızda yine cumhuriyet mahallesinde yapılıyor inşallah bu bittikten sonrada hemen ona geçeceğiz böylelikle Elâzığ’da sadece profesyoneller takımların değil amatör takımların hepsinin faydalanabileceği 3 tane tesisi 1 yıl içinde kavuşmuş olacağız ve diğer tesislerin yapımı ile ilgilide takiplerimizi yapacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

  

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2019, 21:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Bozo23
Bozo23 - 4 yıl Önce

Boşuna yaptılar. Ortada takım falan kalmadı. Bundan sonra potanın perilerine destek versinler bari. Tek gururumuz onlar kaldı.

Haşim
Haşim - 4 yıl Önce

Rahmetli Hamza Yanılmaz dan sonra nihayet Elazığ özlenen bir Belediye Başkanına kavuştu. Metin Bulut da bu dönem faydalı ve Elazığ a katkı sağlayan işlere imza atmaya başladı. Allah muvaffak etsin.

Halim yılmaz
Halim yılmaz - 4 yıl Önce

Tekin bulut abime saygılar sunuyorum

SIRADAKİ HABER

banner137