AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Elazığ Gençlik Merkezi Sahası’nda incelemelerde bulundu.

Milletvekili Demirbağ’a Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ve Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür de eşlik etti.

DEMİRBAĞ: MAÇLARIN ŞEHRİMİZDE OYNANMASI İÇİN GAYRET GÖSTERDİLER

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ziyaret esnasında yaptığı değerlendirmede, “Bugün uçaktan indikten sonra Elazığspor’un yeni stadı yapılıncaya kadar maçlar oynanmak üzre hazırlanan sahamızdayız. Burada da gördüğümüz gibi beyaz koltukların olduğu kısım, tel örgüler, güvenlik açısından gerek hemen arkamızdaki korkuluklar, giriş çıkışlar falan hem Gençlik ve Spor İl Müdürümüz hem ASKF Başkanımız bütün bu konuda paydaşlarla birlikte el ele vermek suretiyle Elazığspor’un maçlarını Elazığ’ımızda, şehrimizde oynanması için gayret gösterdiler. Yarın da inşallah ilk maçını burada Sakaryaspor’la oynayacak. Şu anda da Sakaryaspor antrenman yapıyor” ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: ELAZIĞ’IMIZ İÇİN HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH

Milletvekili Demirbağ, “İnşallah bir taraftan da Doğukent’teki stat daha ihtiyaca cevap verecek şekilde standartlara çok daha uygun olacak bir şekilde yapılmak suretiyle en azından bizim ana stadımız şehir stadımız yapılıncaya kadar Elazığspor’umuz diğer illere gitmekten kurtulacak, maçları inşallah artık Elazığ içerisinde oynamış olacak. Allah hayırlı uğurlu etsin. Şimdi sahaya da baktık. Sahada da ciddi iyileştirmeler yapılmış. Yapılan iyileştirmelerin artık neticesinde çim saha tadında futbol oynama imkanı bulacak inşallah futbolcularımız. Allah hayırlı uğurlu etsin. İnşallah ilerleyen süreçte de inşallah Doğukent’teki stat yetişi, arkasından da esas statımızı bitirmek suretiyle artık bundan böyle maçları Elazığspor’umuz Elazığ’da oynama imkanına kavuşacak. Elazığspor’umuz için, Elazığ’ımız için hayırlı uğurlu olsun inşallah” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL