Milli Basketbolcu Gökşen Fitik İle Anlaşma Sağlandı

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde mücadele eden Elazığ İl Özel İdare Guard pozisyonunda oynayan Gökşen Fitik’i renklerine bağladı.

Milli Basketbolcu Gökşen Fitik İle Anlaşma Sağlandı

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Liginde mücadele eden Elazığ İl Özel İdare transferde hız kesmiyor.

Yeni sezon öncesinde kadrosunu yenileyen ve önemli transferlere imza atan turkuaz-beyazlılar Milli basketbolcu Gökşen Fitik’i renklerine bağladı.

Geçtiğimiz sezon Çukurova Basketbol takımıyla Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Lig’de, Mersin Basketbol takımıyla da Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve şampiyonluk sevinci yaşayan Gökşen Fitik önümüzdeki sezon çifte lisans ile Elazığ İl Özel İdare’nin formasını giyecek.

2001 doğumlu ve 1.70 boyunda guard pozisyonunda oynayan oyuncu, daha önce kariyerinde Botaş, Mersin Üniversitesi, Mersin Basketbol ve Çukurova Basketbol takımlarının formasını giydi. 2017 yılında düzenlenen U16 Avrupa Şampiyonası’nda en çok sayı atan ve en çok top çalan üçüncü oyuncu olma istatistiklerini de elinde bulunduran Gökşen, 2017 yılında düzenlenen Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nın sayı kraliçesi oldu. 15-18 Ağustos tarihlerinde Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da bu yıl 17’ncisi düzenlenen 2018 Sınır Tanımayan Basketbol Avrupa Kampı’nda Türkiye’den davet alan tek genç kadın basketbolcu olan oyuncu, Sırbistan'daki performansıyla da takdir topladı. Gökşen Fitik ayrıca turnuvanın en değerli oyuncusu seçilerek başarısını taçlandırdı.

18 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon Mersin Basketbol takımıyla 22 karşılaşmada ortalama 18.1 dakika süre alıp 8,4 sayı, 1,1 asist ve 2.9 ribaund ortalamaları ile mücadele etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2018, 19:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137