Elazığspor’un tavsiye üzerine Mali’den getirdiği ve U-21 Ligi’nde oynadıkları futbolla büyük beğeni kazanan futbolcuları Moussa Bagayoko ile İdrissa Diarra, takımdan ayrılmak istiyor.

Tecrübe kazanmaları için U-21 takımına gönderilen 20 yaşındaki yıldız adayı futbolcuların Elazığspor’da mutsuz olduklarını ileri sürdükleri öğrenildi.

Alınan bilgilere göre Moussa Bagayoko ve İdrissa Diarra’nın Elazığ’a geldiği ve kendilerine İspanya Ligi’nden teklif olduğunu ilettiği bildirilirken, Elazığspor’da profesyonel yapılmayı bekleyen futbolcuların bu gelişme üzerine kafalarının karıştığı ve ayrılmak istedikleri kaydedildi.

Özellikle yarım sezonda attığı 17 golle Elazığspor U-21 Takımı’na büyük katkı sağlayan Moussa Bagayoko, Elazığspor’a önemli paralar kazandırabilecek bir futbolcu olarak gösterilirken, Bagayoko ve Diarra’nın takımdan ayrılmaları büyük bir kayıp olacak.

Sezonun son maçının ardından iki futbolcu için değerlendirme yapan Altyapı Koordinatörü Mehmet Kaplan, yönetime profesyonel yapılmaları için rapor verdiğini aktarırken, Elazığspor Yönetim Kurulu’nun İspanya’dan gelen teklifler üzerine bu konuda aceleci davranarak Moussa Bagayoko ile İdrissa Diarra’ya imza attırması bekleniyor.