Müdür Eren, Yeni Stadyumla İlgili Açıklama Yaptı

Yapımında sona gelinen ve sosyal medyada 16.746 kişi kapasitesli olacağının yanı sıra koltuklarının bordo rengi yerine kırmızı-beyaz olacağı paylaşılan Elazığ Stadyumuyla ilgili açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet eren tribün kapasitesinin 20.023, koltuklarının ise bordo beyaz ağırlıklı olacağını açıkladı

Müdür Eren, Yeni Stadyumla İlgili Açıklama Yaptı

Sosyal medyada yeni şehir stadyumuyla ilgili söylemler devam ederken, gençlik ve spor il müdürü Abdulsamet Eren konuyla ilgili açıklama yaptı.

Elazığspor taraftarların sosyal medyadaki buluşma adresi olan Elazığspor Fan’da “yeni stadyum kapasitesi 16.746, tribün koltukları ise kırmızı beyaz olacak”  iddiası tepkilere yol açtı.

Sosyal medyayı mesaj yağmuruna tutan Elazığspor taraftarları, hem kapasite sayısının arttırılmasını hem de tribün koltuklarının dolu görünümlü olacağı nedeniyle koltukların bordo olmasını istediler.

Elazığspor Fan’a değerlendirmelerde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, stadyum kapasitesinin 20.023 olacağını, koltukların ise güneşten dolayı ağarmaması için bordo-beyaz ağırlıklı olacağını belirtti.

Çalışmaları devam eden yeni stadyumda alt drenajın tamamlandığı, Alttan ısıtma ile üst drenaj yapımına geçildiği belirtildi.

Öte yandan yeni stadyumun projede yer alan şekli olan çim yerine daha pahalı ve daha dayanıklı olan ve son yıllarda önemli stadyumlarda kullanılan serme hibrit olması için ise gençlik ve spor il müdürü Abdulsamet Eren’in bakanlık nezdinde girişimlerde bulunduğu ve bir aksilik olmadığı takdirde Elazığ stadyumu zemininin de modern çim olan serme hibrit olması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2022, 20:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Rizeye dolgu havalmanı
Rizeye dolgu havalmanı - 2 yıl Önce

Fuzuli olarak rizeye belki 20 stad parasında dolgu havalimanı yapanlar elazığa 20 senedir yapacakları stad 20 binin altında....elazığlıda nefis varsa gereğini yapar

kızgın gakko
kızgın gakko @Rizeye dolgu havalmanı - 2 yıl Önce

maden ihalesini elazziden alanlar kimse ahıska türklerini de yanlarına alsınlar bu elaziz çanta da keklik mi sandınız herşeyini elinden alıyorsunuz

Elazigli
Elazigli - 2 yıl Önce

Başka illere gelince kısa sürede biten yatırımlar Elazığ'a gelince neden bu kadar geç bitiyor? Depremin yıkımını yaşamış Elazığ'a hızlandırılmış yatırımlar gerekirken yatırımlarda aslan payını yine civar iller alıyor. Elazığ yerel siyasette devamlı geride kaldığı için projelerde böyle zamanlama olur. Medyamız zaten Allaha emanet. Elazığın sorunlarından çok kendi sorunlarını önemsiyorlar.

Ali Haydar
Ali Haydar - 2 yıl Önce

Samet küvre, teslim ne zaman onu belirt!Ayrıca açıldıktan sonra ilk milli maçın sahamızda oynanması için gayret et,ki sesimiz duyulsun.

Elazığ23
Elazığ23 - 2 yıl Önce

Hayatımda yalaka gördüm bunun kadarını görmedim akp bin yalakasi metin bulutun şakşakcısı sözde müdür oradan alacaklar diye çalmadıgi akp kapısı kalmadı mürdürlüğü gidiyor diye. Arsız bir varlık bu şahsiyet düne kadar ne olduğunu bilmeyen hadsizin teki ne yerini bilir nede haddini almış bir vekil arkasına işini götürmeye çalışıyor abi mdür olmuş ya şimdi elazıgı düşünüyor tövbe koltıgu gitmesin diye bu açıklamayı yapıyor yalan konuşuyor stad projesi kapasitesi 23023 değil

Koltuğ
Koltuğ - 2 yıl Önce

Koltuğun dizildiği gün gidip beraber sayalım.Dediğin gibi çıkmazsa istifa edecek misin?Koltuğu dizen Mühendis yalan mı söylüyor?

koltuk
koltuk @Koltuğ - 2 yıl Önce

Kendisi o koltuğa hangi torpille geldi?

Eğer olmazsa
Eğer olmazsa - 2 yıl Önce

Eğer müdür o stad 20 binin altında okurs yalancı müdür olursun..oma göre

Rizeye .....   ......
Rizeye ..... ...... - 2 yıl Önce

Dangalak haysiyetsiz,hangi maça gittin de yer bulamadın.Ikincisi, sen bir Elazigspor düşmanı olarak utanmadan buralarda sahibinin sesi olarak fitnelik yapma,millet ne mal olduğunuzu iyi biliyor.

Kıyakçıloğın sonu ayakçılıktır.
Kıyakçıloğın sonu ayakçılıktır. @Rizeye ..... ...... - 2 yıl Önce

Bazıları domuz gibi nefissiz olurlar..hep gücün yanındadırlar, çıkarı nerdeyse ordadırlar yoks sevdiklerinden değl

Elaziz
Elaziz - 2 yıl Önce

Yalancıyi sik..... Yorlarya. Hibritmiş at yalanı misali ulan senin gücün ne sen kimsinki bakanın adına konuşuyor sun terbiyesiz gevşek sen yalakalık yap abilerin seni orada tutsun

eleştiri yap ancak
eleştiri yap ancak @Elaziz - 2 yıl Önce

küfür yokkk küfür bize yakışmaz Elazize de...


SIRADAKİ HABER

banner137