Nisan Ayı içerisinde düzenlenen Kick-Boks şampiyonasında önemli dereceler elde ederek ilimize madalya ve kupalarla dönen sporcularımız, Elazığ Müftüsü Selami Aydın tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler.
Müftülük binasında gerçekleşen programa, Kick-Boks Federasyonu Teknik Direktörü Abdullah Alan ve ilimiz sporcuları katıldı.

AYDIN: MİLLETİMİZE İNSANLIĞA FAYDALI BİRER EVLAT OLARAK YETİŞMESİNİ İSTİYORUZ

Törende konuşan Elazığ İl Müftüsü Selami Aydın, “Bugün Elazığ’ımızda spor yapan gençlerimizi kabul ettik ve onları ödüllendirdik. Onlar bizim gururumuz oldular. Biz istiyoruz ki gençlerimiz sporla uğraşsın, spor yapsın. Enerjilerine spor yaparak, ilim öğrenerek, kitap okuyarak devletimize, milletimize insanlığa faydalı birer evlat olarak yetişmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.



ALAN: BİZİ BU İŞE TEŞVİK ETMELERİ BİZİ AŞIRI BİR ŞEKİLDE MUTLU ETMİŞTİR

Kick-Boks Federasyonu Teknik Direktörü Abdullah Alan ise, “08-11 nisan 2021 tarihinde yapılan Avrupa Kupalarında takım olarak iştirak ettik. Bunun içerisinde beş Türkiye şampiyonu, üç Türkiye ikincisi, dört tane de üçüncü Elazığ’ımıza kazandırdık. Bizi müftülüğümüzce çağırıp ödüllendirmeleri, bizi onure etmeleri ve bizi bu işe teşvik etmeleri bizi aşırı bir şekilde mutlu etmiştir” dedi.