Münir Yılmaz’dan C Antrenör Kursu Müjdesi…

Geçmişte birçok kurs düzenleyerek Türk futboluna sayısız futbol antrenörü kazandıran TÜFAD Elazığ Şube Başkanı Münir Yılmaz, haziran ayı içerisinde yeni bir kurs daha düzenleyeceklerinin müjdesini verdi.

Münir Yılmaz’dan C Antrenör Kursu Müjdesi…

Geçmiş yıllarda birçok kurs düzenleyerek ilimiz ve Türk futboluna sayısız antrenörler kazandıran Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ şube başkanı Münir Yılmaz, yeni bir kursun daha tertipleneceği müjdesini verdi.

“HAZİRAN AYINDA YİNE C ANTRENÖRLÜK KURSU AÇIYORUZ”

Yılmaz, Haziran ayı içerisinde hem seminer, hem de C antrenörlük kursunun ilimizde yapılacağını müjdeleyerek, “Ankara yapılan son toplantı da hayırlı bir haberle döndüm Haziran ayında yine C antrenörlük kursu açıyoruz buradaki olay önce can sonra canan yani önce Elazığlı arkadaşlarımın listede olmasını istedim ve bu konuda da ısrarcı oldum ve nasip olursa kursaktaki 30 kişide 25 kişi Elazığlı olacak haziran ayında hem seminerler hem de kursla birlikte dolu dolu olacağız” ifadelerinde bulundu.

YİNE İSİM JESTİ YAPILACAK

 Haziran ayında yapılacak antrenör kurusuna da geçmişte olduğu gibi yine ilimizin futboldaki bir değerinin isminin verileceğini belirten TÜFAD Elazığ şube başkanı Yılmaz, “Buradaki amaç şudur İlimiz futboluna hizmet eden abilerimizim isimlerini vererek bir vefa örneği  sergiledik ve geçmiş de de bu gibi çalışmalar yaptık dolayısıyla çok mutluyum” dedi.

“ BELEDİYE BAŞKANIMIZ TABAN BİRLİKLERİ TEK ÇATI ALTINDA TOPLADI”

Yılmaz öte yandan, “Taban birliklere baktığımızda Amatör spor kulüpleri federasyonu olsun, gözlemciler olsun hakem olsun, saha komiserleri olsun, TÜFAD olsun bu birlikleri sağ olsun Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğluları Amatör spor evini yaparak bir çatı altına topladı” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2020, 20:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137