Teknik direktör Sefer Yılmaz’ın maçın son bölümlerinde kırmızı kart görerek tribüne çıkmasının ardından kalan dakikalarda takımı yöneten antrenör Nihat Emre Numanbayraktaroğlu, maç sonunda hakem Alparslan Şen’i eleştirdi.

NUMANBAYRAKTAROĞLU: MÜCADELE ÇOK İYİYDİ

Antrenör Nihat Emre Numanbayraktaroğlu, “İkinci yarıda çok iyi başladık. İstediğimiz şeyleri yapıyorduk. Pozisyonları da bulduk rakibe de pozisyonları vermedik. Tam da izleyemedik ofsayt pozisyonunu bilmiyorum. Rakipten geldi dedi ama sonra verdiği kırmızı kart iyice çileden çıkardı ama mücadele çok iyiydi. Bu mücadeleye devam edersek zaten daha iyi galibiyetlerle de devam ederiz” ifadelerini kullandı.

NUMANBAYRAKTAROĞLU: MAÇTAN ÖNCE SAKATLIK OLDUĞU İÇİN RİSKE ATMADIK

Antrenör Numanbayraktaroğlu, “Penaltı değil de golü iptal etti. Yardımcının demesi zaten fooldü. Ama ikinci yarıda Ömer’in pozisyonuna arkadaşlarla baktık kesin penaltı. Onun etkisinde kaldı mı kalmadı mı, kaldı gibi gözüküyor. Penaltıyı verse biz öne gelsek etkili olduğumuzu gösteriyoruz. Mücadele çok iyiydi. Bu mücadeleye devam ettiğimizde 3 puanlar gelir Allah’ın izniyle. Bileğinde hafif bir sakatlık vardı, maçtan öncede. Maçtan önce sakatlık olduğu için riske atmadık. Ondan sonrada pozisyona girdik. Bizde kişiler tabi önemli ama takım olarak bu isteği verdiğimiz müddetçe sıkıntı olmaz inşallah” dedi.