Kongre sürecinde olan Tetiş Yapı Elazığspor, önemli bir oyuncusunu daha kaybetmek üzere…

Geride bıraktığımız sezonda gösterdiği performans ile alınan puanlarda önemli bir rol oynayan Alpaslan Öztürk, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, veda niteliğinde sözler sarf etti.

Elazığ halkına teşekkür eden Alpaslan Öztürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sözleşmemin fesih olmasına saatler kala Elazığspor’a gelecek sezon için başarılar dilerim. İnşallah içinde bulunduğu maddi sıkıntılarından tez vakit kurtulup, hiçbir futbolcusunu kaybetmez. Ben ve ailem isteriz ki sezon boyunca elinden geleni yapan Alpaslan’a hakkınızı helal edersiniz, bol şanslar”.

Öte yandan her ne kadar Alpaslan Öztürk Elazığspor’a veda etmeye hazırlansa da, tecrübeli futbolcunun Elazığspor ile 1 yıl daha opsiyonlu sözleşmesi bulunuyor.

Alpaslan Öztürk’ün alacakları için TFF’ye başvurmasının ardından Elazığspor’a verilen sürenin 14 Mayıs Pazartesi günü sona ereceği öğrenilirken, Pazartesi günü mesai bitimine kadar ödeme yapılması durumunda Alpaslan Öztürk’ün serbest kalma ihtimalinin ortadan kalkacağı bildirildi.