O Oyuncu, Başkan Parlakyıldız ve Yönetiminden Haber Bekliyor

Alacakları ödenmediği için TFF’ye başvurarak serbest kalma hakkını elde eden Mehmet Yiğit, yeni yönetimden haber bekliyor. Mehmet Yiğit’in, teklif yapılmaması durumunda sözleşmesini feshedeceği öğrenildi.

O Oyuncu, Başkan Parlakyıldız ve Yönetiminden Haber Bekliyor

Son 3 sezondan buyana Elazığspor’da forma giyen Mehmet Yiğit’in alacakları ödenmediği için TFF’ye yaptığı başvuru sonuçlandı.

Elazığspor’a ödeme yapması için süre veren TFF, herhangi bir ödeme yapılmaması nedeniyle Mehmet Yiğit’in serbest kalmasını kararlaştırdı.

Kongre sürecinde olması sebebiyle muhatap bulamayan fakat çok sevdiği takımından kopmak da istemeyen Mehmet Yiğit’in henüz sözleşmesini feshetmediği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre Mehmet Parlakyıldız başkanlığındaki yeni yönetim kurulundan haber beklediği öğrenilen Mehmet Yiğit’in, teklif gelmesi durumunda ilimize dönerek yönetimle masaya oturacağı ve anlaşma zemini arayacağı bildirildi.

Elazığspor ile 1 yıl da sözleşmesi bulunan Mehmet Yiğit’in, herhangi bir talep gelmemesi durumunda mukavelesini feshedeceği ve kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye alacağı öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mehmet künkül
mehmet künkül - 6 yıl Önce

GİTME KAPTANIM DAHA SENDE ELAZIĞLI OLDUN KRAL.SAYGILARIMLA

SIRADAKİ HABER

banner137