Öğr. Gör. Bingöl Ödülün Sahibi Oldu

Türkiye’nin en prestijli ödülü olan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin Fair Play ödülünü İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi hemşehrimiz Hülya Bingöl aldı

Öğr. Gör. Bingöl Ödülün Sahibi Oldu

Türkiye Milli Olimpiyat komitesi’nin Fair Play düşünce ve davranışını ülke genelinde yayma ve benimsetme amaçlı faaliyetleri kapsamında sürdürdüğü ‘Türkiye Fair Play Ödülleri’ sahiplerini buldu. Sportif Fair Play Tanıtım Dalında Büyük Ödülünün Sahibi İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Gör. hemşehrimiz Hülya Bingöl oldu. Konuyla ilgili konuşan Bingöl “Hayatımın en anlamlı ödülüne layık görüldüğüm için çok gururluyum. Bugünlere gelmemde üzerimde emeği olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu ödülü İnönü Üniversitesine ve Malatya’ya armağan ediyorum.” dedi.

“İyiye, doğruya, güzele” sloganından yola çıkan Türkiye Mili Olimpiyat komitesi, Fair Play Ödülleri ile bu yönde örnek davranışlar sergileyen kişi, kurum ve kuruluşların takdir edilerek toplum nezdinde onurlandırılmaları ve bu suretle başta yetişmekte olan genç kuşaklar olmak üzere insanlarımızın Fair Play davranışları özendirilmesi hedefleniyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137