TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Elazığ Belediyespor’da, 4 Ocak Cumartesi günü başlayacak olan ara Transfer Dönemi öncesinde hareketli saatler yaşanıyor.

Sezonun ilk yarısını hedeflediği yerde tamamlayamayan ve 2. Yarı öncesinde kadrosunu güçlendirmek isteyen Elazığ Belediyespor’da Emre Bayram, Samet Aydın ve Muhammet Can Öztürk’ün ardından bu kez de performansı yeterli görülmeyen Serhan Yılmaz ile yollar ayrıldı.

Bu arada bir yandan da takviye arayışlarını sürdüren Lacivert-Kırmızılı ekibimiz, bu bağlamda Elazığspor’un eski oyuncularından Oktay Pop’u kadrosuna kattı.

Son olarak TFF 3. Lig ekiplerinden Gölcükspor’da forma giyen 32 yaşındaki tecrübeli oyuncuyla anlaşma sağlayan Elazığ Belediyespor, ara dönemin ilk transferini de gerçekleştirmiş oldu.

Elazığspor macerasının ardından sırasıyla Tavşanlı Linyitspor, Denizlispor, Hatayspor, Tokatspor, Fethiyespor, Niğde Anadolu Futbol Kulübü ve Bayrampaşa’da forma giyen Oktay Pop’un önümüzdeki günlerde Elazığ’a gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Öte yandan Elazığ Belediyespor’un transferini düşündüğü isimlerle görüşmelerin devam ettiği öğrenilirken, ilerleyen günlerde somut gelişmeler yaşanacağı bildirildi.