Ömer Faruk ve Salih’in Sözleşmeleri Uzatıldı

Önümüzdeki sezon 3. ligde mücadele edecek olan Elazığspor’da Ömer Faruk Aydemir ve Salih Polatdemir’in sözleşmeleri 2 yıl daha uzatıldı.

Ömer Faruk ve Salih’in Sözleşmeleri Uzatıldı

Elazığspor’da futbolcular Ömer Faruk Aydemir ve Salih Polatdemir’in sözleşmeleri uzatıldı.

2. ligden 3. Lige düşen ve yeni sezonda transfer yasağaını kaldırıp-kaldırmayacağı henüz belli olmayan Elazığspor’da sözleşmeleri 30 Haziran itibariyle sona erecek olan futbolculardan Ömer Faruk Aydemir ve Salih Polatdemir’in sözleşmeleri, opsiyonları kullanılarak uzatıldı.

Bordo-Beyazlı Kulüp, 30 Haziran 2021 tarihi itibariyle sözleşmesi sona erecek Ömer Faruk Aydemir ve Salih Polatdemir'in sözleşmesinde yer alan 2 yıl opsiyon hakkını kullandığı ve bu oyuncuları 30 Haziran 2023 tarihine kadar sözleşmelerinin uzatıldığı bildirildi.

Bu sezon Bordo-Beyazlı Formayla Türkiye Kupası da dahil olmak üzere 34 maça çıkan ve 3004 dakika süreyle sahada kaldı. 34 maçın 33'ünde ilk 11 başlayan ve 2 golle takımına katkı sağlayan 21 yaşındaki stoper 13 sarı ve 1 kırmızı kart gördü.  16 maçta 484 dakika süreyle forma şansı bulan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Polatdemir ise 3 sarı kart gördü.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137