Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Elazığ Karakoçan FK’da Teknik Sorumlusu Önder Çınar, Antalya- Kemer’de gerçekleştirilen devre arası kampı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İkinci yarıya yoğun bir tempoda hazırlandıklarını ifade eden Çınar, “Takımımız günü çift antrenmanla yoğun bir tempoda sürdürüyor. Takımımızın çalışma isteği ve azminden son derece memnunuz Ligin ikinci yarısına hazır bir şekilde başlamayı hedefliyoruz” dedi.

Lig’in ikinci yarısına yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirten Önder Çınar “Ligin ikinci yarısına hazırlanmak için devre arası kampımızı Antalya-Kemer Limak Limra hotel’de yapıyoruz .İklim şartları ve çalıştığımız sahalar gayet güzel, antrenmanlarımız verimli geçiyor. Takımımız günü çift antrenmanla yoğun bir tempoda sürdürüyor. Takımımızın çalışma isteği ve azminden son derece memnunuz. Ligin ikinci yarısına hazır bir şekilde başlamayı hedefliyoruz. “ şeklinde konuştu.

İlk devreyi hedefledikleri noktada bitirdiklerini ifade eden Teknik Sorumlu Önder Çınar “ Bu sezon bilindiği üzere 3.lig 3.Grup’ta yer almıştık. Grubumuza bakıldığı zaman TFF 3.lig’in en güçlü grubu olduğunu düşünüyorum. Çünkü hem il takımları fazla hem de şampiyonluğa oynayan takım sayısı fazla Bu nedenle TFF 3.lig’in en güçlü grubu bizim yer aldığımız grup. İlk yarıyı 19 puanla 10. Sırada tamamladık. Sezon başında belirlediğimiz hedefe ulaştık. İkinci devre eksik noktalarımıza yapacağımız takviyelerle daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Çınar “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Lig’in ilk yarısını Silivrispor’da tamamlayan Ömer Faruk Acı ile anlaştık. Ceyhanspor’dan Muhammet Sak’la anlaştık. Bir forvet oyuncusu ile ilgili görüşmelerimiz olumlu devam ediyor. Lig’in ikinci yarısına daha iyi başlangıç yapmak istiyoruz “ açıklamalarında bulundu.