Elazığ Karakoçan futbol kulübü teknik sorumlusu Önder Çınar, takımının kamp ve lig öncesi çalışma sürecini değerlendirdi.

“ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Çınar 2. Etap kampı için tercih ettikleri Erzurum Palandöken’de şu ana kadar 11 antrenman yaptıklarını belirterek, “Kamp çalışmalarımız çok verimli bir şekilde devam etmektedir. Şu anda takımımızda ciddi bir sakatlığı olan oyuncularımız yoktur. Bilindiği üzere takımımız yeni kuruldu. Bu nedenle takımımızın uyum sürecini gidermek ve maç temposunu kazandırmak için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

“İNŞALLAH BİZİM İÇİN İYİ BİR SEZON OLUR”

Elazığ Karakoçan futbol kulübü başkanı Tuncay Kaymak ve Kulüp ikinci Başkanı Serkan Gündoğdu’nun kampa gelip takımdan yakından ilgilenmelerinin takım üzerinde ekstra bir moral olduğunu kaydeden teknik sorumlu Çınar, “Kampımız da güzel bir aile ortamı var. Yöneticilerimiz, oyuncularımız, teknik ekibimiz olsun güzel bir birliktelik içindeyiz. Çok karakterli bir oyuncu grubumuz var ve oyuncularımızın performanslarına baktığımız zaman giderek artan başarılı bir grafik var. Teknik heyet olarak oyuncu grubumuzun çalışma azmi ve isteğinden çok memnunuz. Oyuncularımıza güveniyoruz. İnşallah bizim için iyi bir sezon olur “açıklamasını yaptı.

“SAKATLIKSIZ BİR SEZON OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

TFF 3.Lig 3. Grup fikstürünü de değerlendiren Teknik sorumlu Önder Çınar; “Grubumuzdaki takımlara baktığımız zaman ekonomik gücü yüksek olan takımlar var. Takımımızın oynayacağı müsabakalara baktığımız zaman da ilk 4 haftalık süreçte geçen yıl Play-Off oynayan 2 takım ile müsabaka oynayacağız. Bizim adımıza iyi müsabakalar olacak. Yeni birtakım olarak fikstür avantajını kullanmak istiyoruz. Genel olarak fikstürümüze bakıldığı zaman memnun olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu sezon TFF 3. Ligde mücadele edecek, tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Kulübümüz yeni bir kulüp ve yeni bir oluşum süreci içindeyiz. Elazığ halkını birlik, beraberliğe ve takımımıza destek vermelerini belirtir, 2020-2021 Futbol Sezonunun ilimiz ve tüm takımlarımız adına Kazasız, belasız, sakatlıksız bir sezon olmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.